Hande Kazanova - 22 - 28 Ekim 2018 haftalık Başak burcu

Bu hafta Başak burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova 22 - 28 Ekim 2018 haftalık Başak burcu analizi inceledi.

Hande Kazanova - 22 - 28 Ekim 2018 haftalık Başak burcu

Ortak parasal konularla haftanız başlayacak sevgili Başak ve yükseleni Başak olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarında Başak burcunun haritasını cevapla.tv izleyenleri için inceledi.

Bir takım ödemeler ön plana çıkabilir yada gün içersinde daha mistik konulara eğiliminiz olduğunu farkedebilirsiniz. Hayatı anlamlandırmak, bu alanda kendi yapabileceklerinizi ortaya koymak bu Pazartesi önem kazanıyor. Diğer taraftan özel hayatınız, çocuğunuzun sorumlulukları ve tutkularınızla hayata yaklaşmak sizi zorlayabilir. Salı günü iletişim alanına geçiyor Güneş, kendinizi iletişimle ortaya koymak isteyeceksiniz bu iletişimi yakın çevrenizdeki insanlara yansıtıcaksınız. Bu alanlarda yaşadığınız sıkıntı ve sorunları bir anlamda çözüme ulaştıracak gün Cuma günü olacak. Şimdi Çarşamba gününe dönelim. Çarşamba günü bir Dolunay gerçekleşecek ve bu Dolunay ani, hızlı, beklenmedik olayları karşınıza getircek bu olaylar uzak çevrenizle bağlantılı olaylar yani daha az tanıdığınız insanların hayatında hızlı, beklenmedik olaylar oluşabilir yada onlar yüzünden sizin hayatınızda bir takım olayların değiştiğini görebilirsiniz. Fikirsel git gelleriniz çok yüksek olacak. Kazalara, sürtüşmelere, anlık çıkışlara, kavgalara karşı dikkatli olmakta fayda var. Diğer taraftan özel hayatınızda istediğiniz mutluluğu yakalamasını bileceksiniz.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı