Hande Kazanova - 22 - 28 Ekim 2018 haftalık Balık burcu

Bu hafta Balık burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova 22 - 28 Ekim 2018 haftalık Balık burcu analizi inceledi.

Hande Kazanova - 22 - 28 Ekim 2018 haftalık Balık burcu

Parasal konularla haftanız başlıyor sevgili Balık ve yükseleni Balık olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarında Balık burcunun haritasını cevapla.tv izleyenleri için inceledi.

Maddi konular önem kazanıcak bu hafta ve girişimlerinizi hafta ortasına kadar etkin bir şekilde yönetebilirsiniz. Kendinizi geliştirdiğiniz, seyahat, eğitim, yeni insanlarla bir arada olduğunuz felsefe’ye daha fazla ilgi gösterdiğiniz ve öğrenmekten geri durmadığınız bir dönem. Uzaktaki insanlardan alacağınız haberlerde devrede olucak bu hafta içersinde. Salı günü itibariyle daha fazla değişik kültürler, yeni insanlarla bir arada olma isteğinizin arttığını görebilirsiniz. Çarşamba günü Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay sizin yakın çevre alanlarınızda oluşacak. Yakın çevrenizdeki insanlarla olan bağlantılarınızda ani beklenmedik olaylara açık olabilirsiniz. Yakınınızda kim varsa onların hayatındaki olaylar sizin hayatınızı da etkileyecek. İletişiminize bu dönemde dikkat etmeniz gerekiyor. Fikirlerinizdeki git gelleriniz çok yüksek olucak. Ağzınızdan çıkacak bir takım sözleri, insanları şok edicek davranışları karşınıza getirebilir. Kısa yolculuklarda araba kullanırken dikkatli olmakta fayda var. Sıkıntı ve sorunları kendi üzerinize çekme olasılığınız olacak. Bu yüzden enerjinizi biraz daha rahatlatmanız, biraz daha sakin durmanız önemli. Cuma günü daha az tanıdığınız insanlarla olan bağlantılarınızı kuvvetlendirebilirsiniz. Eğitim hayatınızda sıkıntı ve sorunlarınız varsa bu sıkıntıları gidericek konuşma içersine girebilirsiniz. Sıkıntı yaşadığınız ilişkilerinizi toparlama şansına sahip olacaksınız. Pazar günü sosyal çevrenizle beraber yapacağınız planlar hayatın ileri ki noktalarında size güzel kapılar aralıyabilir. Kalıcı işler için haftasonunu değerlendirin.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı