Hande Kazanova - 22 - 28 Ekim 2018 haftalık Akrep burcu

Bu hafta Akrep burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova 22 - 28 Ekim 2018 haftalık Akrep burcu analizi inceledi.

Hande Kazanova - 22 - 28 Ekim 2018 haftalık Akrep burcu

Günlük hayatınızın ritmiyle haftanız başlıyor sevgili Akrep ve yükseleni Akrep olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarında Akrep burcunun haritasını cevapla.tv izleyenleri için inceledi.

Yorulduğunuz bir dönem Venüs, Akrep burcunda geriliyor. Bu yüzden ilişkilerinizi bir düzene koymakta zorlanıyorsunuz. Geçmiş dönemde yaşadıklarınız karşınıza teker teker geliyor. Yarattığınız karmaların sonuçlarını alıyorsunuz. Salı gününden sonra kendinize olan güveniniz yerine gelmeye başlayacak. Güneş’in sizin tarafınıza geçmesiyle beraber daha etkili ve daha kuvvetli bir döngü başlayacak sizin için. Etrafınıza yapabileceklerinizi göstereceğiniz bir dönem. İlişkilerde hala düzgün enerjiyi sağlayabilmiş değilsiniz. Çarşamba günü oluşacak Dolunay ilişkilerde anlık kopuşları, sıkıntı ve sorunları karşınıza getirebilir yada aniden evlilikle ilgili bir karar ortaya çıkabilir. Aman dikkat sevgili Akrep’ler. Özellikle hayatınızı değiştirecek büyük adımlar açısından desteklenmediğiniz bir döngü içersindesiniz. İlişkiler anlamında bu hafta dengesizlikleriniz yüksek olacak sevgili Akrep ve yükseleni Akrep olanlar. Taşınma ile ilgili konu ve olaylar karşınıza gelebilir. Kendinizle olan bağlantınızı Cuma günü daha rahat toparlayacaksınız. Kendinizi ve bağınızı kuvvetlendirmek, sosyalliğinizi arttırmak size iyi gelecek. Yakın çevrenizdeki insanlar önemli konu ve olaylarda yanınızda olacaklar siz de onların desteğini göreceksiniz sevgili Akrep’ler.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini
Uğur Dündar’ın babalık davası Uğur Dündar’ın babalık davası
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi