Hande Kazanova 2 - 8 Temmuz 2018 haftası Boğa Burcu analizi

İletişimsel işleriniz ve ailevi konularınız ön planda olarak başlayacaksınız sevgili Boğa ve yükseleni Boğa olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burcunuzu sizler için yorumladı.

Hande Kazanova 2 - 8 Temmuz 2018 haftası Boğa Burcu analizi

Bir kaç gün boyunca aktiveteler, davetler, organizasyonlar hayatınızda daha fazla görünür olabilir. Bu aralar düşündüklerinize dikkat edin. Aklınıza gelenleri uygulamanız gereken dönemlerden bir tanesi önemli konuşma ve görüşmeler aile arasında maddi konuları içerebilir daha fazla ilginizi ve alakanızı kariyerinizden ziyade ailevi konulara çekiceğiniz ve bu alanda iletişiminizi kuvvetlendireceğiniz bir döngü içersinde olabilirsiniz. Perşembe günü dikkatli olun göz önünde olacağınız çevrelerde ve kariyerinizi ilgilendirecek önemli konularda sinirli, agresif ve sert söylemler içersine girmeniz hem ailevi ilişkilerinize hem kariyerinize zarar verebilir. Özel hayatınızdan alacağınız güzel etkilerle şansı, bolluğu, bereketi üzerinizde hissedebilirsiniz.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı