Hande Kazanova 2 - 8 Temmuz 2018 haftası Balık Burcu analizi

İsteksiz başladığınız haftanız sizin lehinize olacak sevgili Balık ve yükseleni Balık olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burcunuzu sizler için yorumladı.

Hande Kazanova 2 - 8 Temmuz 2018 haftası Balık Burcu analizi

Eğlenceli bir döngü ama diğer taraftan iş hayatınızda da iyi organize olmanız gerektiğinide gayet iyi biliyorsunuz. Özellikle bazı konuşmaları ön plana çıkartmanız, ailevi konularda yapılması gerekenleri öne almanız önem kazanıyor. Diğer taraftan sevdiğiniz insandan alacağınız tavsiyeler, işle ilgili konularda istediğiniz sonuçları yaratmanıza neden olabilir. Fikirlerinizi çok göz ardı etmeyin ve bu fikirlerin sizi önemli yerlere taşıyacağını unutmayın. Perşembe günü iş hayatınızda çok çabuk tepkiler vermeye meyilli olabilirsiniz. Bu aralar bütün enerjinizi içinizde tutuyorsunuz, içe atma gibi bir eğiliminiz olabilir. Bu yüzden hiç beklenmedik yerlerde beklenmedik insanlara patlama etkinize karşı dikkat edin. Perşembe günü şanslı günlerden bir tanesi ve bu şansı gelecek planlarınız, büyük adımlarınız özel hayatınız için görecek ve yaşayacaksınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız gelecek ve seyahat planları sizi mutlu edecek.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı