Hande Kazanova 16 - 22 Temmuz haftası Yay Burcu İncelemesi

İletişimsel konularınız hız kazanırken, geleceğinizi şekillendireceğiniz her tür konuşma ve görüşmeler sizi destekliyor sevgili Yay ve yükseleni Yay olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burcunuzu sizler için yorumladı.

Hande Kazanova 16 - 22 Temmuz haftası Yay Burcu İncelemesi

İletişimsel konularınız hız kazanırken, geleceğinizi şekillendireceğiniz her tür konuşma ve görüşmeler sizi destekliyor sevgili Yay ve yükseleni Yay olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burcunuzu sizler için yorumladı.

Hayatınızda maddi konularda sahip olmak istediğiniz gücü işinizin karşılığında alamıyor olabilirsiniz bu hafta en çok bu konuya takılacaksınız. Aynı zamanda hem sosyal çevrenizi şekillendireceğiniz hem de arkadaşlık ilişkilerinizde yolunuzda ilerleyeceğiniz haftalardan bir tanesi olacak. Çarşamba ve perşembe günü bu iki günü etkin bir şekilde yönlendirin. Haftasonu ise birazcık kendi halinizde olmak içinize kapanmak ve dinlenmek isteyebilirsiniz bize kalırsa iyi de yapmış olursunuz çünkü oldukça hareketli bir haftayı geride bırakmış olacaksınız. Pazar günü itibariyle Güneş, Aslan burcuna geçecek seyahatleriniz hızlanabilir, tatile çıkma istediğinizin arttığını görebilirsiniz. Yeni insanlarla bir arada olmak, yeni iş ilişkileri kurmak bu dönemde önem kazanıyor.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu