Hande Kazanova 16 - 22 Temmuz haftası Terazi Burcu İncelemesi

Haftaya biraz isteksiz enerji ile başlıyorsunuz sevgili Terazi ve Terazi olanlar. Astrolog Hande Kazanova Terazi burcunun karnesini inceledi.

Hande Kazanova 16 - 22 Temmuz haftası Terazi Burcu İncelemesi

Yalnız kalmayı isteseniz bile mutluluk duyacağınız bir hafta başı. Yurtdışı bağlantılı konular, diğer insanlardan alacağınız destekler gün içersinde çok çabuk moralinizi yükseltmenize sebep olacak ve sabah saatlerinde hissettiğiniz enerjinin değişimini göreceksiniz sevgili Terazi ve yükseleni Terazi olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burcunuzu sizler için yorumladı.

Özellikle çarşamba ve perşembe günleri sizi destekliyor. Ay sizin burcunuzda ilerlerken heyecanlı bir takım haberleri de hayatınıza getirecek. diğer taraftan gezmek, dolaşmak kendiniz için bişeyler yapmaya özen göstereceksiniz başkaları çok fazla umurunuzda olmayacak. Haftasonu maddi konularınız önem kazanıyor. Sahip olduklarınızı gözden geçireceğiniz aynı zamanda hayatın tadını ve keyfini çıkaracaksınız. Pazar günü keyifli geçecek. Sosyal çevrenizle beraber büyüyeceğiniz gelecek planlarınızı oluşturacağınız bir döngü içersine gireceksiniz. İş alanlarınızda elde ettiğiniz deneyimleri çevrenize ve gelecek işlerinize aktarmak önemli olacak. Yeni insanlarla tanışmaktan korkmayın, çevrenizin sizi daha da şekillendirmesine izin verin.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık