Hande Kazanova 16 - 22 Temmuz haftası Oğlak Burcu İncelemesi

Seyahatleriniz hızlanabilir yada daha fazla dışarıda vakit geçirmek istiyor olabilirsiniz işlerinizi bir an önce hallederek hayatın içinde kendinize yer açacaksınız Oğlak ve yükseleni Oğlak olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burcunuzu sizler için yorumladı.

Hande Kazanova 16 - 22 Temmuz haftası Oğlak Burcu İncelemesi

Bu hafta başında dış ortamlara bağlı konular, diğer insanlarla yapılacak olan işleriniz önem kazanıyor sevgili Oğlak ve yükseleni Oğlak olanlar. Astrolog Hande Kazanova Oğlak burcunun karnesini inceledi.

Diğer taraftan hayatınızla ilgili büyük değiştirici ve dönüştürü etkiler devrede ama bu etkilerin hala maddi konulara doğru bir şekilde yansıdığından emin değilisiniz. Merak etmeyin bu da bir süreç ve istediğiniz sonuçlara ulaşacaksınız. Çarşamba ve perşembe günleri kariyer ve iş alanlarınızda gücünüzü etkin bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Daha fazla uğraşacağınız işinizle ilgili konularda da güzel gelişmeler yaşayacağınız bu iki günü iyi değerlendirin. Haftasonu ise sosyal çevre alanlarınızın aktif olduğunu göreceksiniz arkadaşlarınızla beraber yapılacak olan planlara odaklanacaksınız. Güneş’in Aslan burcuna geçmesiyle beraber maddi konular, ortak parasal konularda etkin olacağınız ve kendinizi göstereceğiniz bir döngüye merhaba diyorsunuz. Bir insan hayatınızı değiştirebilir ve bu dönem içersinde etrafınızda yaşayacağınız olayların kendinizi ve hayatınızı değiştirdiğini görebilirsiniz.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Ekonomik oylama modeli Ekonomik oylama modeli
İmamoğlu, farkı açıyor İmamoğlu, farkı açıyor
Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi
Ben ortada bir seçim görmüyorum Ben ortada bir seçim görmüyorum
RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor
Kritik iki gün: Pazar ve salı Kritik iki gün: Pazar ve salı
Şehirliler köyleri arayın! Şehirliler köyleri arayın!
“Açık Kapı” işinin sonuçları! “Açık Kapı” işinin sonuçları!