Hande Kazanova 16 - 22 Temmuz haftası İkizler Burcu İncelemesi

Aile hayatınızda sevdiklerinizle beraber güzel zamanlar geçireceğiniz yada evinizde misafir ağırlayacağınız bir hafta başı devreye giriyor sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burcunuzu sizler için yorumladı.

Hande Kazanova 16 - 22 Temmuz haftası İkizler Burcu İncelemesi

İletişimsel konulara daha fazla odaklanmanız gereken dönemlerden bir tanesi sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar. Astrolog Hande Kazanova İkizler burcunun karnesini inceledi.

İletişimsel konulara daha fazla odaklanmanız ve yakın çevrenizde olup bitenleri daha fazla önemsemeniz gereken dönemlerden bir tanesi. Haftaya ailevi konularda başlıyorsunuz ama bu hafta içersinde özel hayatınızı daha fazla önemseyecek, çocuğunuz varsa çocuğunuzla ilgili konuların daha fazla ön plana geçtiğini göreceksiniz. Hobiler, sportif faaliyetler, eğlence alanları risk içeren işleriniz bu hafta ortasında daha fazla hayatınızda yer edebilir. Haftasonu itibariyle güneş burç değiştirecek ve iletişimsel konularda kendinizi göstereceğiniz bir döngüye merhaba diyeceksiniz. Satış, tanıtım, pazarlama gibi her tür işinizde kendinizi ve yapacaklarınızı ortaya koyacağınız bir dönem başlıyor. Yakın çevrenizde olup biten konu ve olaylar kendinizi daha iyi ve daha güçlü hissettirebilir.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar
Seçime giderken... Seçime giderken...
DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz
CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü
Bir SERVET TRANSFERİ hikayesi Bir SERVET TRANSFERİ hikayesi
AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak
Teşekkürler Teşekkürler
‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler