Hande Kazanova 16 - 22 Temmuz haftası Akrep Burcu İncelemesi

Sabah saatlerinde arkadaşlarla beraber yapılacak planlarınız devreye giriyor sevgili Akrep ve yükseleni Akrep olanlar. Astrolog Hande Kazanova Akrep burcunun karnesini inceledi.

Hande Kazanova 16 - 22 Temmuz haftası Akrep Burcu İncelemesi

Bugüne dair önemli bir takım işleriniz varsa, takım çalışması içine gireceksiniz yada geleceğe yönelik bir takım işlerin içerisindeyseniz sabah saatlerinde güzel etkileşimlerle işlerinizi istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz sevgili Akrep ve yükseleni Akrep olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burcunuzu sizler için yorumladı.

Çarşamba ve perşembe günleri büyük önemli olaylara girişmektense daha tamamlanması gereken, sizi biraz geri planda tutan işlerinizin üzerine eğilmeniz daha doğru olabilir. Cuma günden sonra Ay’ın sizin burcunuza geçmesiyle beraber oldukça hareketli, değişik fırsatları yakalayacağınız kendinizi mutlu ve şanslı hissedeceksiniz. Bu hafta iletişimsel olarak gücünüzü istediğiniz gibi ortaya koymak zorlansanız bile haftasonu itibariyle Güneş’in Aslan burcuna geçmesiyle beraber kariyerinizde ve iş alanlarınızda kendinizi göstereceğiniz, organizasyonlar içersinde var olacağınız, toplumsal konularda idarecelik mekanizmasını rahatlıkla ortaya koyabileceksiniz. Bu dönem içersinde yaptığınız işler görülecek sevgili Akrep’ler.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı