Hande Kazanova - 15 - 21 Ekim 2018 haftalık Yengeç burcu yorumu

Bu hafta Yengeç burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova 8 – 14 Ekim haftalık Yengeç burcu yorumunu cevapla.tv izleyicileri için yorumladı.

Hande Kazanova - 15 - 21 Ekim 2018 haftalık Yengeç burcu yorumu

Haftaya ikili ilişkileriniz ve özel hayatınıza odaklanarak başlayacaksınız sevgili Yengeç ve yükseleni Yengeç olanlar. Astrolog Hande Kazanova 8 – 14 Ekim haftalık Yengeç burcu yorumunu cevapla.tv'ye anlattı.

Sevdiğiniz insanın hayatındaki önemli konular, krizler gündeminizi meşgul edebilir. Özel hayatınıza özen göstermeniz gerektiğini düşündüğünüz ve bu alanda da girişimlerinizi başlatacağınız bir hafta içersindesiniz. Özel hayatınız, çocuğunuzla olan bağlantılarınız sizi destekleyecek. Sıkıntı yaşadığınız noktalarda karşı tarafı anlamak, ondan özür dilemek yada özürünü kabul etmek üzere hafta başında daha doğru zamanlar sizi bekliyor olacak. Haftasonuna doğru sinirli ve agresif yapınızla hayatınızın dengesini bozmamaya özen gösterin özellikle bu konular parasal konularla bağlantılı olabilir. Sevdiklerinize yapacağınız harcamalarınız sizi sinirli kılabilir bu noktada sevdiklerinizi çok üzmemeye daha çok size mutluluk verecek konu ve olayların üzerine düşmeye özen gösterin. Haftasonuna doğru sevdiklerinizle yapacağınız güzel seyahatler keyfinizi ve mutluluğunuzu yerinize getirecek.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’ Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’
Audi A8 ve Ali Erbaş Audi A8 ve Ali Erbaş
SABIR TAŞI ÇATLADI!.. SABIR TAŞI ÇATLADI!..
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi