Hande Kazanova - 15 - 21 Ekim 2018 haftalık Yay burcu yorumu

Bu hafta Yay burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova 8 – 14 Ekim haftalık Yay burcu yorumunu cevapla.tv izleyicileri için yorumladı.

Hande Kazanova - 15 - 21 Ekim 2018 haftalık Yay burcu yorumu

Bu hafta para kazançlarınızı arttıracağınız haftalardan bir tanesi sevgili Yay ve yükseleni Yay olanlar. Astrolog Hande Kazanova 8 – 14 Ekim haftalık Yay burcu yorumunu cevapla.tv'ye anlattı.

Para alanınızda zaman zaman krizler yaşıyor olabilirsiniz, bazı iniş çıkışlarınız olabilir, ödemeleriniz olabilir ve siz bu ödemeler konusunda dengeyi kurtmakta zorlanıyor olabilirsiniz ama bu hafta başında ortaya çıkacak olan krizleri etkin bir şekilde yönetebilecek ve işlerinizi yoluna koymasını başaracaksınız. Geçmişte çözümleyemediğiniz, kafanızın bir köşesinde takılı kalmış ve bir türlü sizi rahat bırakmayan konu ve olayların çözümü elinize geçecek. Bu birinden özür dilemek olabilir, bir işinizi tamamına erdirmek yada sonlandırmak olabilir bütün bunlar için uygun doneleri bulacak ve istediklerinizi gerçekleştireceksiniz. İletişiminiz hızlı sosyal çevre bağlantılarınızın kuvvetli olduğu bir dönem ve sosyal çevrenizdeki insanları yapmak istediğiniz konuları kolaylıkla harekete geçirebilirsiniz.  Haftasonuna doğru Cuma günü hırsınızı yada zorlandığınız sıkıntınızı yakın çevrenizdeki insanlar çıkarma etkisine karşı dikkat edin. Biraz sivri dilli olacaksınız, patavatsız yapınızla yakın çevrenizi kolaylıkla kırabilir, bazı durumları ön plana çıkartabilirsiniz. Haftasonuna doğru evinizde yuvanızda dinlenmek ve sevdiklerinizle huzurlu bir vakit geçireceksiniz.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı