Hande Kazanova - 15 - 21 Ekim 2018 haftalık Oğlak burcu yorumu

Bu hafta Oğlak burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova 8 – 14 Ekim haftalık Oğlak burcu yorumunu cevapla.tv izleyicileri için yorumladı.

Hande Kazanova - 15 - 21 Ekim 2018 haftalık Oğlak burcu yorumu

Haftaya Ay, Oğlak burcundayken başlıyor sevgili Oğlak ve yükseleni Oğlak olanlar. Astrolog Hande Kazanova 8 – 14 Ekim haftalık Oğlak burcu yorumunu cevapla.tv'ye anlattı.

Sizin için etkili ve önemli haftalardan bir tanesi. Hayatınızdaki krizleri değiştirecek, dönüştürecek şansları ve fırsatları bu Pazartesi kolaylıkla yakalayabilirsiniz. Kaldı ki, arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda sıkıntı yaşıyorsanız bu alanları düzeltmek için gökyüzü sizi destekleyecek. Haftasonuna doğru para harcamalarınız hızlanabilir ve bu harcamalarınız sizi sinirli kılabilir. Sevdiklerinize karşı ağızınızdan çıkanı kulağınız duysun çabuk tepki vermemeye, anlık hareketlerle karşı tarafı üzmemeye özen gösterin. Haftasonu ise yakın çevrenizle beraber yapacağınız kısa vadeli planlara odaklanıcak, kısa seyahatlerle kendinizi rahatlatıcaksınız.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı
Bayram yazısı Bayram yazısı
1989’dan alınması gereken dersler 1989’dan alınması gereken dersler
Şeriat mahkemelerinin kaldırılması Şeriat mahkemelerinin kaldırılması
Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28! Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28!
İmamoğlu Ekrem... İmamoğlu Ekrem...