Hande Kazanova - 15 - 21 Ekim 2018 haftalık Kova burcu yorumu

Bu hafta Kova burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova 8 – 14 Ekim haftalık Kova burcu yorumunu cevapla.tv izleyicileri için yorumladı.

Hande Kazanova - 15 - 21 Ekim 2018 haftalık Kova burcu yorumu

Geçmişte yaşanmış konu ve olaylar kafanızda fazlasıyla yer etmiş olabilir sevgili Kova ve yükseleni Kova olanlar. Astrolog Hande Kazanova 8 – 14 Ekim haftalık Kova burcu yorumunu cevapla.tv'ye anlattı.

Bu hafta güne yada haftaya adapte olmak kolay olmayacak. Karşılaştırmalar yapmaya çok meyilli olabilirsiniz ve en ufak alacağınız olumsuz haberlerde kendinizi halsiz yada rahatsız hissedebilirsiniz. Bu hafta başında göz önünde olacağınız ortamlarda işinizde ve kariyerinizde önemli insanlarla bir araya gelebilir, bir takım sıkıntılar yaşıyorsanız bunları çok kolay bir şekilde aşabilrisiniz. Daha önceden görüştüğünüz, konuştuğunuz insanlarla güzel iş birlikleri içine girmek bu haftanın konularından bir tanesi. Cuma günü anlık hareket etmek yada çok çabuk hızlı düşünmeden hareket etme isteğinizle bazı işlerinizi kendi elinizle bozmamaya özen gösterin. Göz önünde bulunacağınız ortamlarda karşı tarafı düşünmeden atacağınız adımlar bazı işlerinizi zora sokabilir. Haftasonu daha çok maddi konular ön planda olacak para harcamalarınız artabilir ve diğer insanlara yapacağınız yardımların hayatınızda ön plana çıktığını görebilirsiniz.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı