Hande Kazanova - 15 - 21 Ekim 2018 haftalık İkizler burcu yorumu

Bu hafta İkizler burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova 8 – 14 Ekim haftalık İkizler burcu yorumunu cevapla.tv izleyicileri için yorumladı.

Hande Kazanova - 15 - 21 Ekim 2018 haftalık İkizler burcu yorumu

İşlerinizin yoğunluğu ile haftanız başlıyor sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar. Astrolog Hande Kazanova 8 – 14 Ekim haftalık İkizler burcu yorumunu cevapla.tv'ye anlattı.

Parasal konularla haftanız başlıyor. Alacak, verecek dengesine dikkat etmeniz aynı zamanda banka işlemleriniz vergi, kredi, faiz gibi konulara odaklanacağınız haftalardan bir tanesi olacak. Hemen hafta başında beraber çalıştığınız aynı yolda yürüdüğünüz insanlarla olan bağlantılarınızı kuvvetlendirebilirsiniz. İş alanınızda yaşadığınız sıkıntı ve sorunları gidermek için uygun bir hafta olacak. Bu hafta sinirli yapınızı birazcık dengelemeye çalışın özellikle dış ortamlardan gelecek sinyalleri doğru okumak Cuma günü önem kazanıyor. Beraber çalıştığınız insanlar veya yol aldığınız insanlarla birlikte yaptığınız işlerde hız ve aceleci olmamaya çalışın. Haftasonu ise sevdiklerinizle hayatı ve zamanı paylaşmak isteyeceksiniz.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini
Uğur Dündar’ın babalık davası Uğur Dündar’ın babalık davası
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi