Hande Kazanova - 15 - 21 Ekim 2018 haftalık Aslan burcu yorumu

Bu hafta Aslan burcunu neler bekliyor? Astrolog Hande Kazanova 8 – 14 Ekim haftalık Aslan burcu yorumunu cevapla.tv izleyicileri için yorumladı.

Hande Kazanova - 15 - 21 Ekim 2018 haftalık Aslan burcu yorumu

Günlük yapılması gereken rutin işlerinizle haftanız başlıyor sevgili Aslan ve yükseleni Aslan olanlar. Astrolog Hande Kazanova 8 – 14 Ekim haftalık Aslan burcu yorumunu cevapla.tv'ye anlattı.

İş hayatınızda kontrolü elinize almak, ortaya çıkan bir takım krizlerle baş etmek anlamında bu hafta etkili haftalardan bir tanesi. Kaldı ki sadece iş alanlarınızı değil, sağlığınıza da gereken özeni göstermeniz gerekecek. Ev, aile, yuva alanlarınızda Venüs geriliyor ve bu alanlarda yaşadığınız sıkıntılar varsa bütün bunları çözüme kavuşturmak, sevdiklerinizin gönlünü almak anlamında bu Pazartesi hayatınızı etkili bir şekilde geçirmeye çalışın. Bu haftasonuna doğru Cuma günü sevdiğiniz insanla anlaşmak kolay olmayabilir. Hayatınızı kiminle paylaşıyorsanız, ortak yaşam alanınızı kiminle daha fazla yürütüyorsanız bu alanlarda sıkıntı ve problemlere açık olabilirsiniz. Dilinizi tutmanız gerekiyor sevgili Aslan’lar. Bu hafta sizi en çok hem aile konularınızda hem de özel hayatınızı sizi diliniz zorlayacak. Hızlı düşünmeniz, çabuk hareket etme arzunuz özellikle Cuma günü ikili ilişkileriniz ve özel hayatınızda sizi zorlayabilir. Yaratıcı, üretken, verimli enerjilerle hayatınızda yol alırsanız, sevdiklerinizi yaptığınız işlerin içersine dahil eder, biraz daha anlayışlı yaklaşırsanız bu haftanın en şanslı burcu arasında yer alabilirsiniz.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini
Uğur Dündar’ın babalık davası Uğur Dündar’ın babalık davası
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi