Haftalık Yay Burcu Yorumları - Hande Kazanova (30 Nisan - 6 Mayıs 2018)

İş hayatınız, günlük hayatınızın ritmi yapacaklarınız ön planda ama diğer yandanda bir olayın iç yüzü karşınıza gelebilir. Astrolog Hande Kazanova Yay burcunun karnesini cevapla.tv izleyecileri için inceledi. Yıldızınız bu hafta neler söylüyor?

Haftalık Yay Burcu Yorumları - Hande Kazanova (30 Nisan - 6 Mayıs 2018)

Daha fazla stresli ve gergin olabilirsiniz. Yalnız kalma arzunuzun yüksek olacağı bir dolunay olacak sevgili Yay'lar. Yaşacağınız olayları çok fazla gözünüzde büyütmeyin ve sorduğunuz soruların cevapları olarak bakmaya çalışısın ve bu cevapları aldığınızda olayların arkasındaki önemli meseleleri görmeye başlayacaksınız.

Haftanız belki böyle etkiler ile başlıyor ama salı akşam saatleri itibari ile çarşamba ve perşembe günü ay sizin burcunuzda ilerleyeme başlayacak kişisel istekleriniz beklentileriniz yapacaklarınız daha fazla görünür hale gelecek. Hafta başındaki sağlığınızdaki sıkıntılar hafta başındaki o belirsizlikler yada karşılaştığınız zor olayları daha da olumlu noktaya çekmeye başlayacaksınız. Haftasonu parasal konular ön plana geçerken pazar günü özellikle aile hayatınız için yapmanız gereken işleriniz önem kazanacaktır. Siz bu işleri teker teker tamamladıkça kendinizi daha tatlı,huzurlu ve daha sakin hissedeceksiniz.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık