Haftalık Terazi Burcu Yorumları - Hande Kazanova (30 Nisan - 6 Mayıs 2018)

Haftanız Akrep burcunda oluşan bir dolunay ile başlıyor sevgili Terazi ve yükseleni Terazi olanlar. Astrolog Hande Kazanova Terazi burcunun karnesini cevapla.tv izleyecileri için inceledi. Yıldızınız bu hafta neler söylüyor?

Haftalık Terazi Burcu Yorumları - Hande Kazanova (30 Nisan - 6 Mayıs 2018)

Ortak parasal konuların üstüne düştüğünüz bu dönem içerisinde maddi kazançlarınıza ilgilinizi çeviriyorsunuz sevgili Terazi ve yükseleni Terazi olanlar. 

Daha fazla ortak parasal konuların üstüne düştüğünüz bu dönem içerisinde bu dolunay ile beraber maddi kazançlarınıza ilgilinizi çeviriyorsunuz. Yani elinize para geçebilir bu süreç içerisinde parasal konular ile daha fazla ilgilenebilirsiniz. Kazancınız ne, ne elde ettik, işlerden elde ettiğimiz gelirlerde bir takım artışlar var mı yada uzun zamandır almayı beklediğiniz eski borçları tahsil edebiliyor musunuz... Bütün bunlar bu dolunay ile beraber karşınıza gelecek az önce bu saydığım soruların cevaplarını bir anlamda almış olacaksınız.

Bu hafta iletişim sizler için önemli olacak. İletişimizi yakın çevredeki konu ve olaylara kaydıracak etrafınızda olup bitenleri merak edeceksiniz. Kısa vadeli planlar, kısa vadeli yapacağınız bir takım seçimler önemli olacaktır. Ve hafta sonuna doğru parasal konularda başka insanlara yardım etmek, sağlığınız için yapacağınız harcamalar ve tabi ki diğer insanlar için yapacağınız bir takım fedakarlıklar ve güzel oluşumlar kendinizi şanslı, mutlu ve huzurlu hissetmenize neden olacaktır. 

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu