Haftalık Oğlak Burcu Yorumları - Hande Kazanova (30 Nisan - 6 Mayıs 2018)

Bu dolunayda sosyal çevrenizde önemli değişim ve dönüşümler karşınıza gelebilir sevgili Oğlak'lar. Astrolog Hande Kazanova Oğlak burcunun karnesini cevapla.tv izleyecileri için inceledi. Yıldızınız bu hafta neler söylüyor?

Haftalık Oğlak Burcu Yorumları - Hande Kazanova (30 Nisan - 6 Mayıs 2018)

Önemli kararlar alabilirsiniz yine arkadaşlarınızın hayatında yaşanacak bir takım olaylar sizin hayatınızıda etkileyebilir. Organizasyon, aktivite ve davetlere dayalı bir takım işleriniz varsa, geleceğe yönelik planlarlarınız varsa bu planlarınızdada önemli bir takım konular ile karşılaşmanız söz konusu olacaktır. Aşk hayatınız, ikili ilişkileriniz ve ev hayatınızın ön planda olduğu bu dönemde ilginizi ve algınızı bu dolunay ile beraber sosyal çevre ortamlarınıza çevireceksiniz, sevgili Oğlaklar.

Bunun dışında özellikle çarşamba, perşembe günü çok önemli bir takım girişimleriniz varsa bu girişimlerinizi bekletmek sizin faydanıza olabilir. Biraz geri planda durmak isteyeceğiniz günler, ve bugünlerde olayları daha farklı gözlerler algılayabilirsiniz.

Hafta sonu cuma günü itibari ile artık şartlar sizden yana değişmeye başlıyor olacaktır. Kendinizi daha iyi hissedicek daha önemli konular için harakete geçmek arzusunda olacaksınız. Pazar günü aşk hayatınızda güzel ve keyifli etkileşimler söz konusu olacak. Yakın çevrenizdeki insanlardan alacağınız destekler ile aşk hayatınızda güzel kısa vadeli etkili planlar yapabilir ve gününüzü istediğiniz gibi geçirebilirsiniz. 

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı