Haftalık İkizler Burcu Yorumları - Hande Kazanova (30 Nisan - 6 Mayıs 2018)

Haftanız iş, hizmet, sağlık alanlarında oluşacak Dolunay ile başlıyor sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar. Astrolog Hande Kazanova İkizler burcunun karnesini cevapla.tv izleyecileri için inceledi.

Haftalık İkizler Burcu Yorumları - Hande Kazanova (30 Nisan - 6 Mayıs 2018)

Bu Dolunay ile beraber iş alanlarınızda günlük hayatınızın akışında önemli duygusal konu ve olaylarla karşılaşabilirsiniz sevgili İkizler. Hayatınız hızlanabilir. Bu alanlarda daha yüksek enerjiyle hareket etmek durumunda kalabilirsiniz. Karşılaşacağınız konu ve olaylara daha mantıklı ve sağ duyulu yaklaşımlarınız iş hayatınızdaki yaşayacağınız iniş çıkışları dengelemenize neden olabilir.

Sağlığınız mercek altında olacak. Hafta ortasında ikili ilişkileriniz ve özel hayatınız önem kazanacak. Sevdiğiniz insanla birlikte yapacağınız planlar önemli olurken, hayatınızda birisi yoksa yeni bir insanla tanışma gibi etkileriniz devrede olabilir. Haftasonu daha iyimser ve yardımsever konularınız etkin olacak.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı
Bayram yazısı Bayram yazısı
1989’dan alınması gereken dersler 1989’dan alınması gereken dersler
Şeriat mahkemelerinin kaldırılması Şeriat mahkemelerinin kaldırılması
Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28! Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28!
İmamoğlu Ekrem... İmamoğlu Ekrem...