Haftalık Aslan Burcu Yorumları - Hande Kazanova (30 Nisan - 6 Mayıs 2018)

Aile hayatınızda önemli oluşumlar bu dönemde önem kazanıyor. Evinizin, ailenizin, yuvanızın önem kazanmasıyla haftanız başlıyor sevgili Aslan ve yükseleni Aslan olanlar. Astrolog Hande Kazanova Aslan burcunun karnesini cevapla.tv izleyecileri için inceledi.

Haftalık Aslan Burcu Yorumları - Hande Kazanova (30 Nisan - 6 Mayıs 2018)

Kariyerinize yöneldiğiniz bu dönem içersinde ilginizi ve algınızı aile hayatınıza çevirmeye başlayacaksınız. Aile hayatınızda önemli oluşumlar bu dönemde önem kazanıyor. Aynı zamanda ev ile ilgili fikirleriniz varsa bu Dolunay da hassas kararların karşınıza geldiğini göreceksiniz. Bu kadar ailevi alana odaklı olmanız bu hafta ortasında ilginizi ve algınızı daha eğlenceli konu ve olaylara kaydırmanızı sağlayacak. Aşk hayatınızı önemsiyeceksiniz. Çocuğunuz varsa çocuğunuzla olan planlarınız devreye girmeye başlayacak. 

Haftasonu ise göz önünde bulunacağınız yerlerde parasal konularda diğer insanlara yapacağınız yardımlar hayata daha mutlu ve huzurlu bakmanızı sağlayabilir.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı
Bayram yazısı Bayram yazısı
1989’dan alınması gereken dersler 1989’dan alınması gereken dersler
Şeriat mahkemelerinin kaldırılması Şeriat mahkemelerinin kaldırılması
Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28! Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28!
İmamoğlu Ekrem... İmamoğlu Ekrem...