Haftalık Akrep Burcu Yorumları - Hande Kazanova (30 Nisan - 6 Mayıs 2018)

Bu hafta sizin önemli çünkü Akrep burcunda sabah saatlerinde bir dolunay gerçekleşiyor. Astrolog Hande Kazanova Akrep burcunun karnesini cevapla.tv izleyecileri için inceledi. Yıldızınız bu hafta neler söylüyor?

Haftalık Akrep Burcu Yorumları - Hande Kazanova (30 Nisan - 6 Mayıs 2018)

Bu dolunay ile beraber hayatınızda almak istediğiniz önemli kararların devreye girdiğini göreceksiniz özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde odaklı olduğunuz bu dönem içerisinde belkide kendini hayatınızı daha fazla önemsemeniz gerektiğini bu Dolunay ile anlayacaksınız sevgili Akrepler.

Fiziki sağlığınız ile ilgili önemli kararlarınız devreye girebilir. Görüntünüz ilgili konu ve olaylar yine size önemli kararlar aldırtabilir. Diyete başlayabilirsiniz yada yeme içmeye yönelik bir takım konuları daha fazla disiplin ile karşılamak isteyebilirsiniz. Yine özel hayatınıza sevdiğiniz insanla vereceğiniz kararların kendi hayatınıza yansımasıda bu hafta önemli olacaktır. Maddi konular önemli hafta ortasında parasal konular daha fazla hayatınızın merkezine yerleşebilir.

Hem parasal konular hemde yakın çevrenizle beraber yapacağınız bir takım planlar bu haftayı daha verimli geçirmenizi sağlayacak. Hafta sonu ise oldukça keyifli zamanlardan bir tanesi. Pazar günü sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız güzel, tatlı planlar kendinizi aşk hayatınızda mutlu, huzurlu, sağlıklı ama birazcık fedakarlıkları yüksek bir şekilde hissetmenize sebep olabilir.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar
Seçime giderken... Seçime giderken...
DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz
CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü
Bir SERVET TRANSFERİ hikayesi Bir SERVET TRANSFERİ hikayesi
AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak
Teşekkürler Teşekkürler
‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler