Bu burçlar konu ne olursa olsun mantığına göre hareket ediyor! İşte kalbini değil mantığını dinleyen burçlar

Bu burçlar kalbinin sesini değil mantığının sesini dinliyor. Hayatı boyunca her zaman mantığını ön plana koyan bu burçların hayatında duygusallığa yer yok. Peki, bu burçlar hangisi?

Bu burçlar konu ne olursa olsun mantığına göre hareket ediyor! İşte kalbini değil mantığını dinleyen burçlar

Çevremizde veya dışarıda bazı insanların sadece mantığıyla hareket ettiğini görmüş olabiliriz. Bu burçlarında her kararında mantığı ön plandadır. Onların hayatında asla duygusallığa yer yoktur. Duygusal ilişkilerinde bile illa mantığını kullanan bu burçlar, çoğu zaman bu davranışlarından dolayı eleştirilmişlerdir. Hayatının ortasına mantığını koyan bu burçlar, konu ne olursa olsun her zaman mantığının sesini dinlemektedir. Onların kalbi başka bir şey söylese de her zaman ve her yerde mantığını dinlerler. İşte mantığını dinleyen o 3 burç…

Boğa burcu

Boğa burçları her ne kadar duygusal davransalar da asla kalbinin sesini dinlemezler. Kalbinin sesini dinledikleri zaman çoğu zaman olumsuz sonuçlarla karşılaşan boğa burçları, artık sadece mantığını dinlemektedir. Mantığına uymayan her şeyi yok sayan boğa burçları, bu şekilde mutlu olurlar. Onlar için kalbinin sesi değil, mantığının sesi önemlidir. Konu ne olursa olsun her zaman ilk önce mantığına uymasını beklerler. Mantığına uymadığı zaman oradan uzaklaşan boğa burçları için bu hayatta sadece mantığı ön plandadır. İşte mantığını dinleyen burçlar arasında boğa burçları da bulunur.

Akrep burcu

Akrep burçları iş hayatından aşk hayatına kadar her zaman mantığını ön planda tutmaktadır. Duygusal ilişkilerinde de önce mantığına uymasını bekleyen akrep burçları, duygusal davrandıkları zaman kendilerini daha kötü hissederler. Mantığıyla hareket eden akrep burçları, çoğu zaman çevresinden de eleştiriler alır. Kalbinin sesini duymayan akrepler, karşı tarafa sadece mantığıyla bakarlar. İşte mantığını dinleyen burçlar arasında akrep burçları da bulunur.

Oğlak burcu

Oğlak burçlarının bu hayatta en önem verdiği şey aklı ve mantığıdır. Onlar evliliklerinde bile mantık ararlar. Duygusal ilişkilerini de mantıkları üzerine kuran oğlak burçları, bu durumdan asla rahatsız olmazlar. Arkadaşlıklarında da mantığına uymayan kişilerden direkt uzaklaşırlar. İşte mantığını dinleyen burçlar arasında oğlak burçları da bulunur.

 

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’