Bu burçlar kadar dobrası yok! İşte her zaman ve her yerde sözünü esirgemeyen o burçlar

Bu burçlar asla kimseden lafını esirgemez. Ağzına geleni söyleyen bu burçlar asla duygularını ve düşüncelerini saklayamazlar. Peki, bu burçlar hangisi?

Bu burçlar kadar dobrası yok! İşte her zaman ve her yerde sözünü esirgemeyen o burçlar

Çevremizde veya hayatımızda bazı insanlar oldukça açık sözlüdür. Bu burçlar da her zaman ve her yerde asla lafını esirgemezler. Kalbinden geçeni diline döken bu burçlar, çoğu zaman eleştirilse de bu huyunu seven çok kişi de bulunur. Onlar içinde olanı hemen dışarıya dökerler ve asla saklamazlar. Lafını esirgemeyen bu burçların sözleri karşı tarafı incitse de asla geri durmazlar. Bu burçlar genel olarak sinsi işler peşinde de olmaz ve hemen düşündükleri ağzından dökülür. İşte sözünü asla esirgemeyen o burçlar…

Koç burcu

Koç burçları genel olarak açık sözlülüğüyle bilinir. Duygularını ve düşüncelerini saklama konusunda yetenekli olmayan koçlar, ne düşündüyse dilinden de onlar dökülür. Karşı tarafı inciteceğini bilse de asla duygularını ve düşüncelerini saklayamazlar. Onlar açık ve net bir kişiliğe sahiptir. Bu huylarından dolayı ya çok sevilirler ya da nefret edilirler. Onların başına ne gelirse her zaman bu açık sözlülüğünden gelmiştir. Karşıdaki kişi kim olursa olsun lafını esirgemeyen koç burçları, asla arkanızdan konuşmaz ve düşüncelerini sizin yüzünüze söylerler. İşte sözünü asla esirgemeyen burçlar arasında koç burcu da bulunur.

Kova burcu

Kova burçları konu ne olursa olsun her zaman dobra olmaktan yanadır. Karşı tarafın bu konuda ne düşüneceğini bile umursamazlar ve her zaman açık sözlü davranırlar. Çevresindeki kişilerden bazen bu konuda eleştiriler alsa da asla bu huylarını değiştirmezler. Kova burçları genel olarak içi-dışı bir insanlardır. İşte sözünü asla esirgemeyen burçlar arasında kovalar da bulunur.

Yay burcu

Yay burçları bazen açık sözlü davranmayı abartsa da onların da içi-dışı birdir. Sonunda ne olacağını asla düşünmezler ve her şeyi direkt söylerler. Bu davranışlarından dolayı genel olarak sevilseler de bazı kişiler bu durumu olumsuz karşılayabilir. Karşı tarafı incitecek şekilde davrandıkları zaman bu açık sözlülüğü başına bela olabilir. İşte sözünü asla esirgemeyen burçlar arasında yay burcu da bulunur.

 

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı
Bayram yazısı Bayram yazısı
1989’dan alınması gereken dersler 1989’dan alınması gereken dersler
Şeriat mahkemelerinin kaldırılması Şeriat mahkemelerinin kaldırılması
Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28! Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28!
İmamoğlu Ekrem... İmamoğlu Ekrem...