Boğa Burcu 9-15 Nisan 2018 Haftalık Yorumları - Hande Kazanova

Yaşamınızda yeni bir yol açmak için kariyer, iş ve göz önünde bulunacağınız ortamlarda kendinizi gösterme etkisiyle başlayacak sevgili Boğa ve yüklesen Boğalar. Uzman Astrolog Hande Kazanova bu hafta Boğa ve yükselen Boğa burcunu yorumladı. Bu hafta yıldızınız neler söylüyor?

Boğa Burcu 9-15 Nisan 2018 Haftalık Yorumları - Hande Kazanova

Haftanız kariyer. iş ve göz önünde olacağınız ortamlarda kendinizi gösterme etkisiyle başlıyor. Kendinizi yenilediğiniz bir döngü içersindesiniz ve bu yenilediğiniz döngü içersinde kendinize vakit ayırmak ve sosyalleşmek hayatınızı daha ferah bir hale sokacak. Bu hafta dış ortamlar eğitim alanlarında yada seyahat ederken bir insanla tanışma ihtimaliniz yüksek. Kadın, erkek demeden karşı cinsin ilgisini çekeceğiniz atmanız gereken adımlarınızın hızlandıracağınız haftalardan biri olacak.

Perşembe günü sosyal çevrenizdeki arkadaşlarınızla olan bağlantınız hayatınızda atmak istediğiniz adımlarınızı hızlandıracak. 

Haftasonu ise güzel haberler söz konusu olacak. 3 haftadan beri gerileyen Merkür, pazar günü itibariyle durup düzelmeye başlayacak. İletişim ayağınızda veya maddi konularda zorlandığınız konu ve olayları pazar gününden sonra atlatmaya başlayacaksınız.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
GAZZE; YİNE GAZZE; HEP GAZZE! GAZZE; YİNE GAZZE; HEP GAZZE!
Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’ Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’
Audi A8 ve Ali Erbaş Audi A8 ve Ali Erbaş
SABIR TAŞI ÇATLADI!.. SABIR TAŞI ÇATLADI!..
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş