Başak Burcu Aylık Burç Yorumları - Hande Kazanova Nisan ayı

2018 Nisan ayı burç yorumunuzu okudunuz mu? Nisan ayı burç yorumlarınızı Uzman Astrolog Hande Kazanova cevapla.tv izleyicileri için anlattı. Bu ay Başak burcunu neler bekliyor? Başak burcu eğitiminde nasıl yol izleyecek? Başak burcu kariyerinde önemli adımlar atacak mı?

Başak Burcu Aylık Burç Yorumları - Hande Kazanova Nisan ayı

Nisan ayı Başak Burcu yorumlarınızı Uzman Astrolog Hande Kazanova cevapla.tv izleyicileri için anlattı. 

"Mart ayının sonundaki Dolunay etkisiyle Nisan ayına giriş yapıyorsunuz sevgili Başak ve yükseleni Başak olanlar, maddi konularda karşıladınız Dolunay'ı. Maddi konular, para alacak, verecek dengesini önemli. Nisan başında iki olumsuz gezegenin birleşiyor olması sizin aşk hayatınızı etkileyecek. Yada çocuğunuz varsa bir takım problemler karşınıza gelebilir.  Bu dönem içersinde sevdiğiniz insanla aynı yöne doğru gitmekte zorlanabilirsiniz. Sanatsal bir takım işlerinizle ilgili konularda da sıkıntılar karşınıza gelebilir. Maddi konulardaki dengeyi iyi sağlamaya çalışın çünkü 4 ve 5 Nisan tarihleri yine sizi zorlayacak olan tarihlerden bir kaçı.

15 Nisan'a kadar Merkür geriliyor. Merkür sizin ortak hanenizde geriliyor. Önemli bir borcun altına girmemek yada başkalarına kefil olmamak başkaların borç vermek yada almak gibi etkileri altında olmamanız gereken bir dönem içindesiniz. 

16 Nisan'daki Yeni Ay ortak parasal konularda almanız gereken önemli kararlarınızı devreye sokacağınız Yeni Ayınızdan bir tanesi. Bu tarihten sonra bir borcun altına girebilirsiniz, kredi çekebilirsiniz, banka işlerinizi daha rahat halledebilirsiniz. 

24 Nisan'da Venüs sizin kariyer alanlarınıza girmeye başlayacak. 3 hafta boyunca üstleriniz, patronlarınızla iletişiminiz düzelecek. Kendinizi göstereceğiniz bir döngü olacak sevgili Başaklar. 

26 Nisan'a dikkat edin lütfen. Enerjiniz patlamaya hazır bir enerji olarak görülüyor. 

30 Nisan'daki Dolunay ise yakın çevrenizle ilişkilerinizi kuvvetlendireceğiniz bir Dolunay olacak."

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
GAZZE; YİNE GAZZE; HEP GAZZE! GAZZE; YİNE GAZZE; HEP GAZZE!
Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’ Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’
Audi A8 ve Ali Erbaş Audi A8 ve Ali Erbaş
SABIR TAŞI ÇATLADI!.. SABIR TAŞI ÇATLADI!..
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş