Astrolog Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumları... Dengeler karışıyor!

3 - 9 Aralık 2018 haftasında aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında burcunuz size ne diyor? Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarını sizler için inceledi. Hangi burçlar bu haftanın en şanslısı olacak?

Astrolog Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumları... Dengeler karışıyor!

3 - 9 Aralık 2018 haftası haftalık burç yorumları Hande Kazanova yorumu ile gazeteoku.com'da yayında. Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarını cevapla.tv kameralarına yorumladı. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını 3 Aralık'da neler bekliyor?

Venüs Uranüs karşıtlığı özellikle 1 Aralık’ta ilişkilerimizi test edebilir. Bu yüzden sevdiğimiz insanla ya da hayatımızda kim varsa o insanlarla olan bağlantılarımıza Aralık başında dikkat etmeliyiz. Merkür Akrep Burcu’na geçecek. 6 Aralık’a kadar geçmiş konu ve olaylarla çok fazla uğraşacağız. Duygusal temalar daha fazla ön plana çıkıyor daha önceden kıskançlık gösterdiğimiz, hınç almak istediğimiz aynı zamanda çok zorlandığımız konu ve olaylarla 6 Aralık’a kadar yeniden yüzleşme ve bu konu ve olayları hayatımızda olumluya çevirme fırsatı da karşımıza gelebilir. Bu ay 7 Aralık’ta Yeni Ay gerçekleşecek. Yay Burcu’nda oluşan bu Yeni Ay’la beraber seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işler, medya yayıncılık alanında önemli adımlarımız devreye girebilir. Ama bu en fazla etrafımızdaki insanlardan alacağımız bilgilere çok fazla güvenmememiz gereken aylardan bir tanesi. Hayal kırıklıkları, karşı tarafa çok fazla anlam yükleme ya da kafa karışıklıkları bazı hataları da karşımıza getirecek. 22 Aralık’ta oluşan Dolunay’la beraber enerjimizi ve ilgimizi evimize, ailemize ve yuvamıza döndürmeye başlayacağız ve 28 Aralık’ta özellikle gökyüzünden aldığımız etkilerle yeni yıla huzurlu daha mutlu etkilerle merhaba diyeceğiz. Yeni yılı da böyle karşılayacağız, geçmiş yılı da böyle uğurlayacağız.

Hande Kazanova - haftalık, aylık burç yorumlarınız: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı