Aslan Burcu Aylık Burç Yorumları - Hande Kazanova Nisan ayı

2018 Nisan ayı burç yorumunuzu okudunuz mu? Nisan ayı burç yorumlarınızı Uzman Astrolog Hande Kazanova cevapla.tv izleyicileri için anlattı. Bu ay Aslan burcunu neler bekliyor? Aslan burcu eğitiminde nasıl yol izleyecek? Aslan burcu kariyerinde önemli adımlar atacak mı?

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumları - Hande Kazanova Nisan ayı

Nisan ayı Aslan Burcu yorumlarınızı Uzman Astrolog Hande Kazanova cevapla.tv izleyicileri için anlattı. 

"31 Mart'da gerçekleşen Dolunay'ın etkisiyle Yeni Ayınıza merhaba diyorsunuz. İletişimsel alanda hissedeceksiniz. Yakın çevre ilişkileriniz mercek altında olucak. Karşı tarafa şans vermek önem kazanıyor. İletişim işleriniz varsa satış, bilgisayar, pazarlamaydı bu alanda önemli kararlarınız olabilir. İş hayatınızda zorlandığınız bir döneme gireceksiniz. Bazı girişimlerinizin durması yada engellemesi durumu devrede. Sadece iş hayatınız değil bu dönem içersinde sağlığınıza da gereken özeni göstermeniz gerekiyor. En çok kemik sıkıntıları, romatizma gibi rahatsızlıklar devrede olacak.

4-5 Nisan'da da desteklenmeyeceksiniz. Özellikle yabancı bir ülkedeyseniz yada tatildeyseniz bir takım sıkıntılar çıkabilir. 15 Nisan'a kadar bu döngü devam edecek. 

15 Nisan'da Merkür düzelmesiyle derin bir nefes alacaksınız. Keza bir gün sonra da Yeni Ay gerçekleşecek. Bu Yeni Ay eğitim, seyahat, yabancılarla yapılacak olan işler yada geleceğinizi ilgilendirecek her tür işinizde yepyeni adımları karşınıza getirecek. 

24 Nisan'da sosyal çevre alanlarınız hareketlenmeye başlıyor. 3 hafta boyunca gezebilir, tozabilir güzel olayları paylaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızla bağlarınızın kuvvetleneceği bir döneme gireceksiniz.

26 Nisan sağlığınızı çok fazla zorlamamanız gereken tarihlerden ama 30 Nisan'daki Dolunay bütün algılarınızı aile hayatınıza yönelticeğiniz bir Dolunay olacak. Kariyer konularınız önem kazanacak."

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
GAZZE; YİNE GAZZE; HEP GAZZE! GAZZE; YİNE GAZZE; HEP GAZZE!
Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’ Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’
Audi A8 ve Ali Erbaş Audi A8 ve Ali Erbaş
SABIR TAŞI ÇATLADI!.. SABIR TAŞI ÇATLADI!..
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş