2018 Mart ayında Yengeç burcunu neler bekliyor?

Mart 2018 Aylık Burç Yorumları; Bu ay Yengeç burcu neler yaşayacak? Yengeç burcu aşk hayatında nelere dikkat etmeli? Yengeç burcu sağlığında bir problem yaşayacak mı? Yengeç burcu kariyerinde önemli adımlar mı atacak?

2018 Mart ayında Yengeç burcunu neler bekliyor?

Sevgili Yengeç ve yükseleni Yengeç olanlar Cevapla.TV uzmanı Astrolog Hande Kazanova burçların aylık karnesine baktı.

Mart Başında daha az samimi olduğunuz yeni tanıştığınız insanlarla yapacağınız işler ön planda olacak sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Seyahatleriniz, yurtdışı bağlantılı işleriniz, hukuki alanlarınızda önemli kapılar aralanabilir.

Hayatınızda bir insan yoksa bu dönem yolculuklar esnasında hayatınıza yeni birini alabilirsiniz. Hayatınızda biri varsa beraber yapılacak gezi veya seyahat planları ilişkinizi heyecanlı tutabilir. 01-02 Mart’ı bu anlamda değerlendirin.

02 Mart’ta oluşan Dolunay, yakın çevrenize dikkat çekecek. Uzun ve geniş vadeli konularla ilgilenirken daha kısa vadeli ve yakın çevrenizde dönen olaylarla ilgileneceksiniz. Akraba veya kardeşlerinizin hayatındaki olaylar bu dolunayda karşınıza gelebilir. Yine bu Dolunay, kısa vadeli eğitim konularına, eğitim gezilerine ilginizi arttırabilir. Öğrenciyseniz bu dolunayda öğretmenleriniz ve diğer öğrenci arkadaşlarınızla aranızda dengeyi iyi sağlamalısınız, hassaslıklar oluşabilir.

06 Mart’tan sonra kariyerinize ve iş hayatınıza odaklanacaksınız. Toplumsal konularda fikir ve düşüncelerinizi öne çıkarabilirsiniz. Bir gün sonra 07 Mart itibarıyla Venüs’ün bu alanlarınıza girmesiyle beraber kariyeriniz ve işleriniz için daha etkili bir şekilde kendinizi gösterebilirsiniz. Bu süreçte düşüncesiz ve bencilce davranmamaya özen gösterin.

09 Mart’ta Jüpiter geriliyor. Aşk hayatınızda, çocuk oluşumlarınızda, kreatif işlerinizde bu yıl önünüzü açan Jüpiter’in gerilemesi bu alanlarda karşınıza gelmiş olan fırsatları gözden geçirmenizi sağlayacak. Bu alanlardaki işlerinizde yavaşlamalar, durağanlıklar yaşarsanız olayları şöyle bir gözden geçirin, hatalarınızı farkedin, jüpiter tekrar düzeldiğinde artık herşeyi daha rahat görüyor olacaksınız.

11-13 Mart aşk hayatınızda güzel gelişmeler yaşanabilir. Evliyseniz çocuğunuza bir kardeş gelebilir. Ya da varsa torunlarınızla güzel bağlar oluşturabilirsiniz.

17 Mart itibarıyla enerjinizi ilişkilerinize yönlendireceksiniz. İkili ilişkileriniz, evliliğiniz, ortak iş alanlarınızda daha fazla çaba sarfedebilir, bu alanlarda organize bir şekilde hareket etmek isteyebilirsiniz. Kontolcü yapınızla sevdiklerinizi bu dönemde yönlendirmeye çalışırsanız aranızda sürtüşmeler oluşabilir. Yine bu tarihte oluşan Yeniay gelecek planlarınızı devreye sokacağınız, başlangıçlarınızı yapacağınız bir yeniay yalnız elinizi çabuk tutmalısınız zira 23 Mart’ta Merkür gerilemeye başlıyor.

20 Mart’ta kariyer oluşumlarınızı hızlandıracaksınız. Bir aydır aldığınız ve edindiğiniz deneyimleri, fikirleri artık iş hayatınızda kullanabilirsiniz. Kariyerinizde iletişiminizde veya ilişkilerinizde zorlandıysanız 20 Mart’ta bu zorlukları aşmanız, işi tatlıya bağlamanız kolay görünüyor.

23 Mart’ta Merkür kariyer ve iş alanlarınızda geriliyor. Artık biliyorsunuz 3 hafta boyunca önemli anlaşmalara girmeyin, yeni başlangıçlardan sakının. Bir projeniz varsa onu topluma sunmak için uygun bir dönem değil, bunu aklınızdan çıkarmayın.

31 Mart’ta oluşan Dolunay’da aile hayatınıza daha fazla önem vermelisiniz. Aile büyüklerinizin hayatında duygusal sorunlar, gelgitler oluşabilir. Bunu tetikleyen siz de olabilirsiniz veya hiç ilginizde olmayabilir. Ev ve aile alanlarınızda ne yaşarsanız yaşayın ilginizin ailenizde olması gerektiğini aklınızdan çıkarmayın.

31 mart’tan sonra sosyal çevrelerin aranılan ismi siz olabilirsiniz. Gireceğiniz ortamlarda dikkatleri üzerinize çekecek, yeni insanlarla tanışacak, yeni olasılıklardan keyif alacaksınız.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’ Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’
Audi A8 ve Ali Erbaş Audi A8 ve Ali Erbaş
SABIR TAŞI ÇATLADI!.. SABIR TAŞI ÇATLADI!..
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi