2018 Mart ayında Yay burcunu neler bekliyor?

Mart 2018 Aylık Burç Yorumları; Bu ay Yay burcu neler yaşayacak? Yay burcu aşk hayatında nelere dikkat etmeli? Yay burcu sağlığında bir problem yaşayacak mı? Yay burcu kariyerinde önemli adımlar mı atacak?

2018 Mart ayında Yay burcunu neler bekliyor?

Sevgili Yay ve yükseleni Yay olanlar Cevapla.TV uzmanı Astrolog Hande Kazanova burçların aylık karnesine baktı.

Mart başında 01-02-04 Mart’ta huzurunuz, hali vaktiniz yerinde görünüyor sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Kendinizde farkettiğiniz ve üzerine gittiğiniz değişimlerle aile ortamlarınızda kendinizi çok şanslı hissedeceksiniz. Yuva kurmak isteyenler için hazırlıklarını başlattıkları veya tamamladıkları rahat bir süreç olabilir.

06 Mart’tan sonra aşkı konuşacağınız, yüreğinizde hissedeceğiniz bir dönem başlıyor. 1 gün sonra venüs’ün de bu alanlarınıza girmesiyle beraber aşk hayatınızda cesaretli, güvenli ama biraz düşüncesiz hareket edeceksiniz. Sevdiğiniz insanla fikir paylaşımlarınız artabilir, spor aktivitelerine, tiyatro, sinema etkinliklerine gidebilirsiniz. Parti yapmaktan, çocuklarınızla vakit geçirmekten mutluluk duyabilirsiniz. Bu dönemde beraber olduğunuz insana veya çocuklarınıza karşı sabırsız, aceleci ve benmerkezci davranmamaya çalışın.

09 Mart itibarıyla birkaç ay boyunca kendinizde ve ruhunuzda değiştirdiğiniz konularda başarılı olmak kolay olmayacak. Değişimlerinizi ve bu değişimlerin karşınıza getirdiği sonuçları sorgulayabilirsiniz. En azından daha önceden ruhen rahatlıkla attığınız adımları sürdürme konusunda istikrarsızlıklar olabilir.

11-13 Mart’ta eğlence ve aşk hayatınıza, gezmeye, spor hayatınıza yapacağınız harcamalar sizi mutsuz edebilir. 13 Mart’ta riskli işlerden kaçının. Borsa, döviz gibi işlerden para kazancınız varsa bugüne dikkat edin.

17 Mart’tan sonra enerjinizi maddi konulara harcamaya başlayacaksınız. İş hayatınızdaki koşturmalarınız artabilir, Devlet işleri devrede olabilir. Bir yandan para çabalarınız mücadeleleriniz artarken diğer yandan harcamaya meyilli olabilirsiniz. Yine bu tarihte oluşan yeniay ailevi konularda aldığınız kararları nihai olarak uygulamak adına sizi destekleyecek. Başladığınız işleri tamamına erdirmekte bu yeniayın konularından olabilir.

20 Mart aşk hayatınızda  güzel şanslar yakalayabilirsiniz. Açılmak istediğinzi biri varsa bu tarih tam zamanı. Aynı zamanda birileri size hislerini dile getirebilir.

23 Mart’ta Merkür geriliyor. Aşk evinizde gerileyecek olan merkür, ilişkinizde iletişim sıkıntılarını ortaya çıkarabilir. Kendinizi doğru ifade etmeyebilir, acelecilikle, patavatsızlıkla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Çocuğunuz varsa onunla olan iletişiminize 15 Nisan’ a kadar dikkat edin. Önemli işlere başlamayın.

24-29 Mart’ta sevdiğinize ve çocuğunuza karşı sinirli, gergin olabilirsiniz. Risk içeren işlerden uzak durmalısınız. Spor yaparken dikkatli olun.

31 Mart’ta oluşan Dolunay, sosyal çevrenizde, arkadaşlık ilişkilerinizde hassaslıklar, gerilimler yaşamanıza neden olacak. Harcamalarınız yüksek olduğundan bazı organizasyonlara, eventlere katılmak istemeyebilir, arkadaşlarınızla gerilimler yaşayabilirsiniz.

31 Mart itibarıyla iş yapmaktan, hizmet etmekten, üretmekten mutluluk duyacaksınız. Yanınızda çalıştırdığınız insanlarla ilişkileriniz sağlam olabilir veya siz birilerinin yanında çalışıyorsanız yaptığınız işlerle göz doldurabilir, yerinizi sağlamlaştırabilirsiniz. Sağlığınızı da önemseyeceksiniz yalnız kendinize ve vücudunuza söz geçirmek imkansız olabilir.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’ Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’
Audi A8 ve Ali Erbaş Audi A8 ve Ali Erbaş
SABIR TAŞI ÇATLADI!.. SABIR TAŞI ÇATLADI!..
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi