2018 Mart ayında Terazi burcunu neler bekliyor?

Mart 2018 Aylık Burç Yorumları; Bu ay Terazi burcu neler yaşayacak? Terazi burcu aşk hayatında nelere dikkat etmeli? Terazi burcu sağlığında bir problem yaşayacak mı? Terazi burcu kariyerinde önemli adımlar mı atacak?

2018 Mart ayında Terazi burcunu neler bekliyor?

Sevgili Terazi ve yükseleni Terazi olanlar Cevapla.TV uzmanı Astrolog Hande Kazanova burçların aylık karnesine baktı.

Mart ayında iş kollarınızdaki güzel ilişkiler size para getirisi sağlayabilir sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Attığınız adımların karşılığını maddi olarak görebilirsiniz. 01-02 Mart bu anlamda şansınızın iyi olacağı tarihlerden.

02 Mart’ta oluşan Dolunay, stresinizi arttırabilir. Bir olayın iç yüzüyle veya kadersel bir takım olaylarla karşılaşabilirsiniz. Aslında Mart başında o kadar güzel gelişmeleriniz olacak ki, karşınıza gelecek olan bu geri plandan işleyen olayları çok fazla kendinize dert etmemelisiniz. Belki de sizi sıkan fedakarlık ve iyiliklerinizin size dönüş şekli olabilir. Bu dolunayda sağlığınıza da dikkat edin.

06 Mart itibarıyla eşiniz veya sevgilinizle olan iletişiminizi arttıracaksınız. Bir gün sonra Venüs’ün de ilişkiler alanınızı ziyaretiyle birlikte ilişkilerinizde uyum ve ahenk arayışınız artabilir. Şüphe, düşüncesizlik ve inatçılıktan uzak durursanız güzel gelişmeler yaşanabilir. Sevdiğinizle hayatı konuşmak ve paylaşmak isteyebilirsiniz. Yine ortaklın işleriniz varsa bu dönemde önemli anlaşmalar altına girebilir, taşınma konularını konuşabilirsiniz.

07 Mart itibarıyla Jüpiter para alanlarınızda gerilemeye başlıyor. Hızlı ve güzel gelişmeleri karşınıza getiren Jüpiter’in gerilemesi ticari ve parasal işlerinizde bazı ufak tefek sorunları karşınıza getirebilir. Jüpiter gerilerken gözden kaçırdığınız olasılıkları ve olayları farkedebilir, düzelince farkettiklerinizi değiştirmek için harekete geçebilirsiniz.

11-13 mart özel hayatınızda bazı sorumluluklarınızı kaldıramayabilir veya sevdiğiniz insanın kaldıramadığını görebilirsiniz. Bu da ilişkilerinizde sıkıntı ve sorunlara neden olabilir. Diğer yandan iş alanlarınızda şansınız kudurabilir. Hizmetlerinizin karşılığını istediğiniz gibi alacak, işlerinizden maddi kazançlar elde edeceksiniz.

17 Mart itibarıyla enerjinizi ailevi konulara harcamaya başlayacaksınız. Aile hayatınızda kontrolcü yapınızla, her işinizi halletmek üzere kolları sıvayabilirsiniz yalnız bazı aile üyelerini bu dönemde zorlamanız da mümkün. İş hayatınızda uygulamak istediğiniz kararlarınızı 17 Mart’ta oluşan Yeniay zamanı yapabilirsiniz. Sağlığınızı da ilgilendiren kararlarınız devreye girebilir.

20 Mart sevdiğinizle aranızı düzeltmek, ilişkilerinizdeki sorunları konuşmak için harika. Yalnız birkaç gün sonra 23 Mart’ta Merkür gerilemeye başlıyor. Bu süreçte iletişiminizde sıkıntılara ve yanlış anlaşılmalara açık olabilirsiniz. Eski bir konu yeniden gündeme gelebilir.

23 Mart ve sonrası 3 hafta boyunca ortaklı işlerinizde önemli adımlardan ve başlangıçlardan kaçının. İmza atmayın, yeni bir projeye başlamayın. Yapmak zorunda kalırsanız şartları ve koşulları birkaç kez gözden geçirin.

24-29 Mart’ta şüpheci, eleştirel  tavırlarınız yine özel hayatınızda gerilimlere sebep olabilir.

31 Mart’ta oluşan Dolunay hayatınızda önemli kararlar almanızı sağlayacak. Fiziki görünümünüzle ilgili olarak önemli kararlar alabilir veya sağlığınıza daha fazla dikkat etmek durumunda kalabilirsiniz. Özel hayatınızdaki konuşmaları, kendi fiziki hayatınıza indirgemenin tam zamanı. Özel hayatınızdaki sıkıntılar, hayatınızda yeni kararlar almanızı da gerektirebilir.

31 Mart ve sonrasında ortak parasal konularda güzel gelişmeler içine gireceksiniz. Bu döngüde borçlarınızı yeniden yapılandırabilir, sıkıntılarınıza çözümler bulabilirsiniz.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’ Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’
Audi A8 ve Ali Erbaş Audi A8 ve Ali Erbaş
SABIR TAŞI ÇATLADI!.. SABIR TAŞI ÇATLADI!..
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi