2018 Mart ayında Oğlak burcunu neler bekliyor?

Mart 2018 Aylık Burç Yorumları; Bu ay Oğlak burcu neler yaşayacak? Oğlak burcu aşk hayatında nelere dikkat etmeli? Oğlak burcu sağlığında bir problem yaşayacak mı? Oğlak burcu kariyerinde önemli adımlar mı atacak?

2018 Mart ayında Oğlak burcunu neler bekliyor?

Sevgili Oğlak ve yükseleni Oğlak olanlar Cevapla.TV uzmanı Astrolog Hande Kazanova burçların aylık karnesine baktı.

Mart ayının başında planlanan işleriniz tıkır tıkır işleyebilir sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Yeni tanıştığınız insanlardan girişimleriniz adına büyük şanslar görebilirsiniz. Yaptığınız işlerde 01-02-03 Mart’ta kendinizi çok iyi hissedeceksiniz.

02 Mart’ta oluşan Dolunay zamanında bir seyahat, iş fırsatı, tatil imkanı ortaya çıkabilir. Bir kurs veya uzun zamandır istediğiniz bir seminer, geleceğe yönelik bir adım ilginizi büyük konulara ve olaylara kaydırmanıza neden olacak. Uzak yerlerde bulunan akrabalarınızdan haberler alabilir ve onlar için seyahat yapabilirsiniz.

06 Mart ve sonrasında ailevi konular konuşulmaya başlanıyor. Bir gün sonra bu alanlarınıza Venüs’ün girmesiyle beraber aile hayatınızda sevdiklerinizle paylaşımlarınızı ve konuşmalarınızı hızlandıracaksınız. Geçtiğiniz ay yaşadıklarınızı telafi etmenin  zamanı gelmiş bulunuyor. Emlak alım satım konularınız varsa üzerine eğilebilir, aile büyüklerinizle önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Evinizde önemli bir değişim, yenilenme yapacaksanız, aceleci ve düşünmeden atılacak adımlar aile ilişkilerinizi zorlayabilir. Onlara karşı daha anlayışla yaklaşmalısınız.

09 Mart ve sonrasında sosyal çevrenizde büyük değişimler ve şanslar sağlayan Jüpiter gerilemeye başlıyor. Şimdi bu değişimleri gözden geçirmenin ve sşndirmenin zamanı sevgili Oğlaklar. Hızlı giden işlerinizde birkaç ay boyunca daha yavaş ilerleyebilirsiniz, ilişkilerinizde bazı zorlanmalar oluşabilir ama belki de böylesi sizin açınızdan daha hayırlıdır, bu dönem onu göreceksiniz.

11-13 Mart’ta aile hayatınızda bazı düşünceleriniz desteklenmeyebilir, bunun sonucunda ilişkilerinizde istediğiniz keyfi yakalamanız biraz zor görünüyor. Aile ilişkilerinize bu dönem dikkat edin.

11-13 Mart iş kollarınızda kısa vadeli planlarınızı, toplantılarınızı devreye sokabilirsiniz. Hayat sizin arkanızda olacak.

17 Mart sonrasında enerjinizi doğru kullanacağınız bir döneme gireceksiniz. Kontrolcü ve gücü seven yapınızla hareket geçmek, istediklerinizi gerçekleştirmek için büyük bir sabırsızlık duyabilirsiniz. Enerjinizi kontrollü bir şekilde kullanacaksınız. 17 Mart yeniayı, satış, reklam, pazarlama, yayıncılık, ulaşım, teknoloji ve bilgisayar alanlarınızda yapacağınız yeni başlangıçları kullanacağınız bir yeniay. Önemli girişimlerinizi bu tarihten sonra atabilirsiniz.

20 Mart’tan sonra ihmal ettiğiniz aile yaşantınızın üzerine eğilebilir, ailenizde ve yuvanızda size ihtiyacı olan aile bireylerinizle daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Aranızdaki lişkiyi kuvvetlendirmek, bir meseleyi halletmek için bu tarih size göz kırpıyor.

23 Mart itibarıyla Merkür ev, aile ve yuva alanlarınızda gerileyecek. Bu alanlarda daha önceden karşınız gelmiş bazı sorunlar yeniden alevlenebilir. Ailenizde iletişiminize dikkat etmelisiniz. Yine bu 3 haftalık süreçte emlak, alım, satım işlerinden uzak durmalısınız. Yapmak zorunda kalırsanız şartları 2 kez gözden geçirin ve merkür düzeldiğinde olayların değişeceğini aklınızın bir köşesinde tutun.

24-29 Mart’ta aşırı kontrolcülüğünüzle ailenizdeki insanları bunaltmamaya çalışın.

31 Mart kariyerinizde önemli sonuçlara ulaşmanızı sağlayacak. Bir projenizde nihai bir sonuca ulaşabilir veya iş hayatınızda bazı hassas oluşumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu süreçte aileniz ve kariyeriniz arasındaki dengeye özen gösterin.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’ Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’
Audi A8 ve Ali Erbaş Audi A8 ve Ali Erbaş
SABIR TAŞI ÇATLADI!.. SABIR TAŞI ÇATLADI!..
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi