2018 Mart ayında İkizler burcunu neler bekliyor?

Mart 2018 Aylık Burç Yorumları; Bu ay İkizler burcu neler yaşayacak? İkizler burcu aşk hayatında nelere dikkat etmeli? İkizler burcu sağlığında bir problem yaşayacak mı? İkizler burcu kariyerinde önemli adımlar mı atacak? Astrolog Hande Kazanova cevaplatv için İkizler burcunu yorumluyor. Astrolog Hande Kazanova'ya sormak istediğiniz soruları cevaplatv sosyal medya adreslerinden iletebilirsiniz.

2018 Mart ayında İkizler burcunu neler bekliyor?

Sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar Cevapla.TV uzmanı Astrolog Hande Kazanova burçların aylık karnesine baktı.

Mart ayı işlerinizi düzene sokmak, güzel anlaşmalar yapmak, fırsatların artması anlamında oldukça etkili ve faydalanılması gereken aylardan sevgili İkizler ve yükselen İkizler. 01-02-03 Mart’ı iş görüşmeleriniz ve anlaşmalarınız açısından es geçmeyin.

02 Mart’ta oluşan Dolunay, ev, aile ve yuva alanlarınızda hassas ve duygusal sonuçları karşınıza getirebilir. Önemli bir aile işine odaklanabilir, bir meseleyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Yine bu dolunay, kendi aileniz veya eşinizin ailesi arasındaki konular önem kazanabilir.

06 Mart’tan sonra sosyal çevrenizle iletişiminiz artacak. İş hayatınızdaki gelişmeleri arkadaşlarınıza aktarabilir, onlarla bir takın konuşmalar ve görüşmeler içine girebilirsiniz.

07 Mart itibarıyla arkadaşlarınızı daha fazla önemseyecek ve kendinizi onların yanında daha iyi hissedeceksiniz. Takım çalışmalarına açık olabilir, davetler ve organizasyonlarda ortamların aranılan insanı siz olabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızla aranızda sıkıntılar varsa bu sıkıntıları çözmek için uygun bir dönem.

09 Mart’ta Jüpiter geriliyor. İş ve hizmet alanlarınızda karşınız gelecek olan fırsatlarda yavaşlamalar oluşabilir. Artık Bu tarihten sonra günlük hayatınızdaki hızlı büyümeler ve gelişmelerin azaldığını görebilir, paniğe kapılabilirsiniz. Bazı işlerinizde sıkıntı ve problemlerle karşılaşırsanız hatalarınızı farketmeye çalışın. Yine birkaç ay boyunca sağlığınızla ilgili konularda bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Eğer kilo aldıysanız bu dönemde rahat bir şekilde aldığınız kiloları verebilirsiniz.

17 Mart’tan sonra enerjinizi ortak parasal meselelere yönlendirmeye başlıyorsunuz. Değişik ve farklı alanlara merakınız artabilir, enerjiniz yüksek olacağından tehlikeli yer ve kişilerden uzak durmanız yerinde olabilir. Bu tarihte oluşan yeniay, kariyerinizde başlatmak istediğiniz işler adına sizi destekliyor. İş ve kariyer hayatınızda, toplum önü işlerinizde önemli başlangıçlar için bu yeniay zamanı harekete geçebilirsiniz.

23 Mart’ta Merkür geriliyor. Merkür sizin sosyal çevre ve arkadaş evinizde gerileyecek. Bu alanlarda bir takım iletişim sıkıntılarını karşınıza getirebilir. Bu dönemde arkadaşlarınızla olan konuşmalarınıza, toplum önü veya etkinliklerdeki faaliyetlerinize dikkat edin. Daha önceden tanıdığınız arkadaşlarınızla iletişiminizi arttırabilirsiniz. İş yapacaksanız yine 3 haftalık dönemde daha önceden yaptığınız insanlarla yapmaya çalışın.

24-29 Mart tarihlerinde bazı girişimlerinizde para engeline toslayabilir, sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Sinirinizi ve öfkenizi iyi kontrol edin.

31 mart’ta oluşan Dolunay, aşkı karşınıza getirebilir. Sosyal çevrelerde bu kadar vakit geçirmeniz kalbiniz boşsa işinize yarayabilir ve bir insanla aşka yelken açabilirsiniz. Sevdiğiniz varsa bu dolunayda ona ve varsa çocuğunuza daha fazla özen göstermeniz ve onların konularının üzerine eğilmeniz gerekebilir.

31 Mart itibarıyla hareketliliğinizde geri çekilmeler oluşabilir. Başladığınız bir spor aktivitesi sona erebilir. Özel hayatınızda kendi içinize çekileceğiniz, daha çok tek başınıza hareket edeceğiniz bir döneme gireceksiniz. Platonik aşklara, gizli aşk oyunlarına meyilli olabilir, bir kişiyi gözünüzde büyütebilirsiniz.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’ Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’
Audi A8 ve Ali Erbaş Audi A8 ve Ali Erbaş
SABIR TAŞI ÇATLADI!.. SABIR TAŞI ÇATLADI!..
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi