2018 Mart ayında Boğa burcunu neler bekliyor?

Mart 2018 Aylık Burç Yorumları; Boğa burcu aşk hayatında nelere dikkat etmeli? Boğa burcu sağlığında bir problem yaşayacak mı? Boğa burcu kariyerinde önemli adımlar mı atacak? Astrolog Hande Kazanova cevaplatv için Boğa burcunu yorumluyor. Astrolog Hande Kazanova'ya sormak istediğiniz soruları cevaplatv sosyal medya adreslerinden iletebilirsiniz.

2018 Mart ayında Boğa burcunu neler bekliyor?

Sevgili Boğa ve yükseleni Boğa olanlar Cevapla.TV uzmanı Astrolog Hande Kazanova burçların aylık karnesine baktı.

Mart ayında sosyal çevrenizin hareketliliği başınızı döndürebilir. Bu ay özel hayatınız ve ikili ilişkilerinizde güzel fırsatlarla ve şanslarla karşılaşacaksınız. Kalbiniz boşsa arkadaşlarınız size birini tanıştırabilirler veya bir arkadaşınızla aşka yelken açabilirsiniz sevgili Boğa ve yükselen Boğalar.

02 Mart’ta oluşan Dolunay aşkı karşınıza getirebilir. Sosyal ortamlarda tanışacağınız veya tanışmış olduğunuz bir insanla kendinizi aşkın ortasında bulabilirsiniz. Bu dolunay özel hayatınıza daha fazla vakit ayırmanız gerekebilir. Hayatınızda biri varsa arkadaşlarınızın konuları veya olayları sevdiğinizle aranızı gerebilir, en fazla bu etkiye dikkat etmelisiniz.

06 Mart itibarıyla özel hayatınıza ve parasal konulara dikkat etmelisiniz. Bu konuları geri plandan takip edebilir, iletişiminizde bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Önemli sırlarınızı kimseyle paylaşmayın, büyük işlere kalkışmayın, planlarınızı oluşturun.

07 Mart’tan sonra elinizi ayağınızı hareketli olaylardan çekeceksiniz. Günlük işlerinizi düzenlemek, olaylara geri plandan bakmak önem kazanıyor. Önemli adımlardan kaçının ve bu dönemi daha fazla ruhunuza ayırarak geçirmeye çalışın.

09 Mart itibarıyla Jüpiter geriliyor. Özel ilişkileriniz, ortaklı işlerinizde karşınıza gelmiş olan fırsatları gözden geçirebilirsiniz, bu alanlarınızda hızlı ilerleyen işlerinizde bazı yavaşlamalar, engeller ve sıkıntılarla karşılaşırsanız bazı konular henüz oturmamış anlamına gelebilir.

17 Mart ve sonrasında enerjinizi eğitimsel konulara, yabancı insanlara, geleceğinizi ilgilendiren işlerinize harcamaya başlayacaksınız. Seyahatleriniz hızlanabilir, sizinle daha az samimi kişilerle olan mücadeleleriniz bu dönemde karşınıza gelebilir. Hukuki bir işle uğraşabilir, seyahatlerde veya eğitim hayatınızda bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Kontrol mekanizmanız fazlasıyla çalışacağı için bu süreçte etrafınızda olan olmayan herşeyi kontrol etmeye çalışmak beyhude olabilir. Bu tarihte oluşan Yeniay, ortamlarınızdaki değişiklikler için sizi destekleyecek. Yeni ortamlar, yeni ilişkiler, yeni işler anlamında önemli kararlarınızı devreye sokabilirsiniz. Birden fazla işle uğraşmak ve onların sonuçlarını almak önem kazanıyor.

20 Mart’tan sonra sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Bağışıklık sisteminizi kuvvetli tutmalı, baş bölgenizi soğuk havalardan ve tehlikeli durumlardan korumalısınız. Ateşli ve enfeksiyonel hastalıklara yakalanma riskiniz, isteksiz ruh haliniz bu dönem sizi zorlayabilir.

23 Mart’ta Merkür gerilemeye başlıyor. Para ve aşk alanlarınızı yöneten Merkür gerilemesi bu alanlarda var olan iletişim sıkıntılarını ve problemleri karşınıza getirebilir. 3 haftalık süreç içerisinde hiçbir şekilde harekete geçmemeli, önemli anlaşmalarda bulunmamalısınız. Bilinçaltı düzenlemeleri, psikolojik yönden yardım almak için uygun bir dönem.

31 Mart’ta oluşan Dolunay iş ve hizmet alanlarınızda hassas bazı duygusal kararları karşınıza getirebilir. Günlük hayatınızın ritminde hızlanmalar oluşabilir ve dengenizi korumanız gerekebilir. Yine Dolunay sağlığınızda hızlı gelişmeleri karşınıza getirebilir. Kendinizi ve yapacaklarınızı bu dönemde fazla zorlamanız bel ve kalça bölgesi sorunlarına, böbrek sıkıntılarına yol açabilir.

31 Mart ve sonrasında kendinizi iyi hissedeceğiniz, bakımınıza önem vereceğiniz bir döneme gireceksiniz. Alışveriş yapabilir, görüntünüzü değiştirebilir veya kendinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Büyük değişimlerden kaçının zira Merkür hala geriliyor sevgili Boğalar.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’ Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’
Audi A8 ve Ali Erbaş Audi A8 ve Ali Erbaş
SABIR TAŞI ÇATLADI!.. SABIR TAŞI ÇATLADI!..
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi