2018 Kasım Ayı Aylık Burç Yorumları - Yengeç Burcu - Hande Kazanova

Kasım ayı daha çok aile ilişkilerinize odaklanmanız gereken bir ay olacak sevgili Yengeç ve yükseleni Yengeç olanlar. Astrolog Hande Kazanova 2018 Kasım ayı astroloji yorumunda Yengeç burcunu inceledi. Astrolog Hande Kazanova 2018 Kasım ayı burç yorumunuzu okudunuz mu? Aylık burç yorumlarında Yengeç burcunu analizini sizin için derledik...

2018 Kasım Ayı Aylık Burç Yorumları - Yengeç Burcu - Hande Kazanova

Aile alanlarınızda yaşayacağınız Kasım başında oluşan olumsuzluklar sizi zorlayabilir. 7 Kasım’da bir Yeni Ay var ve bu Yeni Ay sizin aşk alanınızı hareketlendirecek bir Yeni Ay olacak. Aşk, çocuk, gelecek planları, hobilerinizle alakalı fikirleriniz, düşünceleriniz varsa uzun zamandır harekete geçmek istediğiniz konular varsa bu konuları hızlandırabilirsiniz.

8 Kasım’da Jüpiter, Yay burcuna geçicek. Jüpiter sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınıza geçiyor. 1 yıl boyunca işsiz kalmayacaksınız, işinizde büyük ilerlemeler ve güzel sonuçlarla karşılaşacaksınız. Yine sağlığınızla ilgili de gözle görülür gelişmeler olabilir. Jüpiter’in en çok bu alanlarda size fayda ve yarar sağlayacağını görebilirsiniz.

16 Kasım’da Venüs düzeliyor ve Venüs’ün düzelmesiyle beraber aile alanlarınızda Kasım başından beri yaşadığınız sıkıntı ve problemleri geride bırakmaya başlıyorsunuz ama bir gezegen düzeliyor, diğer gezegen geri gitmeye başlıyor.

17 Kasım’da Merkür gerilemesi iş alanlarınızda bir takım iletişim sıkıntılarını karşınıza getirebilir. 8 Aralık’a kadar çok büyük iş adımlarından kaçınmaktan fayda olacak. 26, 27, 28 Kasım’da güzel şans ve fırsatların iş alanlarınızdan geldiğini göreceksiniz.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı