2018 Kasım Ayı Aylık Burç Yorumları - Yay Burcu - Hande Kazanova

Bu ay daha çok arkadaş ilişkilerinize önem vereceksiniz sevgili Yay ve yükseleni Yay olanlar. Astrolog Hande Kazanova 2018 Kasım ayı astroloji yorumunda Yay burcunu inceledi. Astrolog Hande Kazanova 2018 Kasım ayı burç yorumunuzu okudunuz mu? Aylık burç yorumlarında Yay burcunu analizini sizin için derledik...

2018 Kasım Ayı Aylık Burç Yorumları - Yay Burcu - Hande Kazanova

Daha önce beraber çalıştığınız bir insanla olan sıkıntı ve problemlerin sosyal çevre ortamlarınıza yansıması söz konusu olabilir. Oldukça adaletli ilerlemek isteyebilirsiniz ve adalet’den umudunuz kalmamış olabilir, adaletsizliklerle karşılaşmış olabilirsiniz Kasım başında bu konular hayatınızda etkili olacak. Merkür sizin burcunuzda 17 Kasım’a kadar harekete devam edicek. Önemli konularda harekete geçmek isteyeceksiniz ama 7 Kasım’da oluşan Yeni Ay, diğer burçların aksine harekete geçmemeniz gerektiğini söylüyor. Tek harekete geçmeniz gereken konular; yurt dışı bağlantılı işlerde harekete geçebilirsiniz, belki bilinç altı temizliği, ruhani bir takım öğretiler anlamında güzel adımlar atılabilir ama büyük girişim gerektiren kendinizi göstereceğiniz alanlarda sakin olmalı, plan yapmalı ve henüz harekete geçmemelisiniz.

8 Kasım’da Jüpiter sizin burcunuza geçiyor. 1 yıl boyunca çok şanslı etkilere giriyorsunuz 8 Kasım’dan sonra hayatınızda büyük gelişmeler kaydedilecek. Kendinizin büyüdüğünü, geliştiğini, daha fazla şanslı hissedeceksiniz. Uzun zamandan sonra yaşadığınız sıkıntıların geride kaldığını göreceksiniz bunun için tabi ki mücadele etmeniz gerekicek. 8 Kasım’dan sonra oldukça enerjili bir döngü sizi bekliyor olacak ama bu ay içersinde lütfen harekete geçmeyin.

16 Kasım’da Venüs düzeliyor, arkadaş ortamlarınızda ve sosyal çevre ortamlarınızda yaşadığınız ilişki dengesizliklerini bir dengeye oturtacağınız bir döngü olacak. 16 Kasım’dan sonra enerjinizi daha çok ailevi konulara harcayacaksınız. Evinizde gaz ve sularla olan etkilere dikkat edin. Evinizin su borularını ve gaz borularını kontrol ettirin.

17 Kasım’dan sonra Merkür geriliyor. Merkür sizin burcunuzda gerileyecek yanlış iletişime dikkat etmeniz gereken bir dönem 3 hafta boyunca kendinize karşı, etrafınıza karşı dürüst olun, hatalarda bulunmayın ve iletişiminizde daha net olun.

23 Kasım’da oluşacak Dolunay, ilişkilerinize odaklanmanızı sağlayacak. İlişkinizle beraber alacağınız kararlar önem kazanıyor. 26, 27, 28 Kasım şanslı döngüleriniz olacak.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar Anketler üzerinden algı operasyonu yapıyorlar
Seçime giderken... Seçime giderken...
DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz
CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü CHP’nin ‘tuğla’ kampanyası balyaların örtüsü mü
Bir SERVET TRANSFERİ hikayesi Bir SERVET TRANSFERİ hikayesi
AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak
Teşekkürler Teşekkürler
‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler