2018 Kasım Ayı Aylık Burç Yorumları - Terazi Burcu - Hande Kazanova

Kasım ayında daha çok kendinize dikkat ediceksiniz sevgili Terazi ve yükseleni Terazi olanlar. Astrolog Hande Kazanova 2018 Kasım ayı astroloji yorumunda Terazi burcunu inceledi. Kasım ayında daha çok kendinize dikkat ediceksiniz sevgili Terazi ve yükseleni Terazi olanlar. Astrolog Hande Kazanova 2018 Kasım ayı astroloji yorumunda Terazi burcunu inceledi.

2018 Kasım Ayı Aylık Burç Yorumları - Terazi Burcu - Hande Kazanova

Venüs sizin burcunuzda gerilmeye başladı ve adalet duygunuz ilişkilerde ortaya konulacak tavır bu ay 16 Kasım’a kadar önemli olacak. İletişimsel konular önem kazanıyor.

7 Kasım’da parasal konularda atmak istediğiniz önemli kararlarınız varsa bu adımları uygulayacak kararlarınızı Yeni Ay ile beraber alabilirsiniz.

8 Kasım’da Jüpiter, Yay burcuna geçicek. Jüpiter sizi iletişim alanlarınızda desteklenmeye başlıyor. Sosyal medya’yı iyi kullanıyor olabilirsiniz, bilgisayar, satış, reklam, pazarlama iletişime dayalı her tür iş formunda genişleyecek, büyüyecek kendinize daha fazla vakit ayıracaksınız. Burası yakın çevre alanlarınızı temsil ettiği için, çevrenizdeki insanların hayatında da güzel gelişmeler olabilir ve bu gelişmelerden sizde istifade edebilirsiniz.

16 Kasım’da Venüs’ün düzelmesiyle beraber hayata bakış açınız daha düzelmeye başlıyor. Kendinizle olan bağlantınızı yeniden sağlayacaksınız, ilişkilerinizde denge kurmak önem kazanıcak. 16 Kasım itibariyle enerjinizi iş hayatınıza harcamaya başlıyorsunuz. İş alanlarınızda kendinizi göstermek önem kazanıcak. Sağlığınıza yine dikkat edin çünkü hormonel sistemdeki düzensizlikler iş alanlarınızdaki yaşadığınız sıkıntıların sonucunda karşınıza gelebilir.

17 Kasım’da iletişim gezegeni Merkür’ün gerilemesi, yine iletişimle ilgili konularda sıkıntı ve problemlere açık olacağınızı gösteriyor. Eski’ye yönelik işlerinizi düzenlemek, ileriye gitmek için şanslı adımlar karşınıza gelirken yeni ve sıfırdan başlayacak işleriniz için desteklenmeyeceksiniz. Bu ayın 26, 27, 28 Kasım tarihlerinde çok güzel iş fırsatları kapınızı çalabilir.

23 Kasım’daki Dolunay, daha büyük konularla uğraşmanızı sağlayacak. Fikirsel olarak büyüyeceğiniz bir dolunay yaşıyacaksınız sizi daha az tanıyan insanlarla bağlantınız önem kazanıcak.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı
Bayram yazısı Bayram yazısı
1989’dan alınması gereken dersler 1989’dan alınması gereken dersler
Şeriat mahkemelerinin kaldırılması Şeriat mahkemelerinin kaldırılması
Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28! Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28!
İmamoğlu Ekrem... İmamoğlu Ekrem...