2018 Kasım Ayı Aylık Burç Yorumları - Oğlak Burcu - Hande Kazanova

Kasım ayında toplum önü duruşunuz önem kazanıyor sevgili Oğlak ve yükseleni Oğlak olanlar. Astrolog Hande Kazanova 2018 Kasım ayı astroloji yorumunda Oğlak burcunu inceledi. Astrolog Hande Kazanova 2018 Kasım ayı burç yorumunuzu okudunuz mu? Aylık burç yorumlarında Oğlak burcunu analizini sizin için derledik...

2018 Kasım Ayı Aylık Burç Yorumları - Oğlak Burcu - Hande Kazanova

Kasım başında bir takım sıkıntı ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz özellikle patronlarınız, iş verenleriniz ilgili konularda dikkatli adımlar atmaya özen gösterin. 7 Kasım’da oluşan Yeni Ay, sosyal çevre alanlarınızda önemli kararlarınızı ve başlangıçlarınızı destekleyen bir Yeni Ay olacak. İşten elde edeceğiniz gelirlerinizi arttırabilirsiniz ve bu alanda kafanızdaki fikir ve konuları bu Yeni Ay ile beraber hayata geçirebilirsiniz.

8 Kasım’da Jüpiter, Yay burcuna geçiyor ve burada yaklaşık 1 yıl boyunca sizin manevi tarafınızı besleyecek sevgili Oğlak’lar. Bu dönem içersinde kendinizle olan bağlantılarınızı kuvvetlendireceksiniz, daha fazla geri planda hareket etmeniz devrede olabilir ama bu süreçte öğrenecekleriniz bir sonraki sene Jüpiter, Oğlak burcuna geçtiğinde sizin hayatınızda önemli açılımlara sebep olacak.

16 Kasım’da Venüs’ün düzelmesiyle beraber iş ve kariyer alanlarınızda ilişkilerinizi doğru bir zemin üzerine oturtabilirsiniz. Önemli bir takım konuşma ve görüşmeleriniz varsa işinizle ilgili 16 Kasım ve sonrasında yapmanız daha doğru olabilir. Fedakarlıklarınızda ön plana çıkabilir.

17 Kasım’da Merkür geriliyor. Merkür sizin kadersel alanınızda gerileyecek. İletişimsel konularda, yabancı insanlarla yapılacak olan işlerde, günlük hayatınızın düzeninde bazı konuları gözden geçirmenize sebep olacak. 8 Aralık’a kadar çok büyük kararlardan uzak durmalısınız. Büyük iş başlangıçlarınızdan kaçınmalısınız.

23 Kasım’da oluşan Dolunay ile beraber iş, hizmet, sağlıkla ilgili konularda önemli duygusal bir takım adımlar karşınıza çıkabilir. Bu dönemde hem sağılığınıza hemde iş alanlarınıza gereken özeni göstermeyi unutmayın. 26, 27, 28 Kasım tarihleri hem manevi alanlarda sizi desteklerken diğer taraftan yabancı insanlarla yapılacak olan işler karşınıza çeşitli fırsatları getirebilir.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini