2018 Kasım Ayı Aylık Burç Yorumları - Kova Burcu - Hande Kazanova

Kasım başında daha az tanıdığınız insanlarla yapılacak işler ön planda olacak sevgili Kova ve yükseleni Kova olanlar. Astrolog Hande Kazanova 2018 Kasım ayı astroloji yorumunda Kova burcunu inceledi. Astrolog Hande Kazanova 2018 Kasım ayı burç yorumunuzu okudunuz mu? Aylık burç yorumlarında Kova burcunu analizini sizin için derledik..

2018 Kasım Ayı Aylık Burç Yorumları - Kova Burcu - Hande Kazanova

Daha az tanıdığınız insanlar, seyahat, eğitim gibi konularda sıkıntı ve sorunları karşınıza getirebilir. Eğer eğitim hayatınıza önem vermek istiyorsanız bu ay biraz zorlanıcaksınız. 7 Kasım’da oluşacak Yeni Ay ile beraber kariyerinizde önemli adımlar ve kararlar için destekleneceksiniz. Harekete geçmek isteyeceksiniz, adımlar atmak isteyeceksiniz, yenilikler yapmak isteyeceksiniz, karşınıza gelecek olan fırsatları kullanmak isteyeceksiniz.

8 Kasım’da şans, zenginlik ve bolluk gezegeni Jüpiter artık Yay burcuna geçiyor. 1 yıl boyunca kariyer ve iş alanlarınızda size çeşitli fırsatlar sunan Jüpiter artık sosyal çevre alanlarınıza kaydıracak bu şansı. Yeni tanışacağınız insanlar yana şansınız yüksek olabilir, bu dönemde çevrenizi değiştirebilirsiniz, en büyük gelişimi arkadaşlıklarınızdan sağlayacaksınız.

16 Kasım’da Venüs’ün düzelmesiyle beraber hem eğitim, hem seyahat, hem diğer yapacağınız işlerde daha olumlu sonuçlar alacağınız bir döngü içersine giriyorsunuz. Daha fazla spiritüel konulara, gezmeye, dolaşmaya, hayata dair bir takım konulara harcayacağınız paralar önemli olacak. Harcamalarınız hızlanabilir, diğer insanlara yardım etmek isteyebilirsiniz.

17 Kasım’da Merkür’ün gerilemeye başlaması arkadaşlarınızla olan iletişiminizi sıkıntıya sokabilir. Bazı konularda önemli fikirlerinizi paylaşırken yanlış anlaşabilirsiniz. 26, 27, 28 Kasım’da planladığınız işleri hayata geçirebilirsiniz.

23 Kasım’da oluşacak Dolunay ile beraber aşk hayatınız hareketleniyor. Sosyal çevrenizden kaynaklı olarak arkadaşlarınızın sizi tanıştıracağı yeni bir insan hayatınıza girebilir.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini