2018 Kasım Ayı Aylık Burç Yorumları - Koç Burcu - Hande Kazanova

Kasım ayında en fazla ilişkilerinize önem vermeniz gerekicek sevgili Koç ve yükseleni Koç olanlar. Astrolog Hande Kazanova 2018 Kasım ayı astroloji yorumunda Koç burcunu inceledi. Astrolog Hande Kazanova 2018 Kasım ayı burç yorumunuzu okudunuz mu? Aylık burç yorumlarında Koç burcunu analizini sizin için derledik.

2018 Kasım Ayı Aylık Burç Yorumları - Koç Burcu - Hande Kazanova

Venüs’ün bu alanlarda geriliyor olması 16 Kasım’a kadar eski ilişki ve sıkıntıları karşınıza getirebilir. Var olan ilişkilerinizde sorunların nereden kaynaklandığını bu dönemde görebilir ve eski ilişkilerinizle bağlantılarınızın arttığını görebilirsiniz. Diğer taraftan parasal konular, maddi konularda atılacak adımlar ve bu alanda almanız gereken önemli kararlarda önem kazanıyor. Daha fazla diğer insanlarla yapacağınız işlerinize önem vereceksiniz.

7 Kasım’da oluşacak Yeni Ay, ortak parasal konularda hızlı ve önemli başlangıçları karşınıza çıkartabilir. Bu alanlarda çok büyük adımlar atmaktansa daha önceden konuşulmuş, görüşülmüş daha tamamlanması gereken işlerinizin üzerinize düşmeniz daha faydanıza olabilir. Bu ay’ın en önemli konusu Jüpiter burç değiştirecek. Jüpiter, Akrep burcundan çıkarak Yay burcuna geçiyor ve sizinde seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işler, ticaret, yüksek eğitim alanlarınızda dolaşacak ve bu alanlarda size güzel şanslar sunacak. Jüpiter’in bu alanlarınıza geçmesiyle beraber hayata bakış açınızda bir genişleme bir ferahlama olacak.

16 Kasım’da Venüs’ün düzelmesiyle birlikte ilişkierinizi yeniden doğru bir şekilde ele almaya başlayacak ve kurmak istediğiniz dengeleri daha etkili bir şekilde hayata geçireceksiniz.

17 Kasım’da Merkür gerilemeye başlayacak ve Merkür gerilemesi özellikle seyahatlerde, ticari faaliyerlerinizde sıkıntı ve problemleri karşınıza getirebilir. 8 Aralık’a kadar önemli konularda adım atmamanız gereken bir zaman dilimi olacak.

16 Kasım’dan sonra enerji alanlarınız değişiyor, biraz enerjinizi kullanmakta zorlanıcaksınız kendinizi geri plana çektiğiniz bir dönem olabilir. Çok fazla etrafınızda olup biten olaylarla ilgilenmiceksiniz. Bu döngü içersinde hastalıklara karşı bağışıklık sisteminizi kuvvetli tutmayı ihmal etmeyin.

23 Kasım’da oluşan Dolunay ile beraber yakın çevre ilişkileriniz önemli olacak. Bu ay aslında belirli konularda hızlı hareket etmek için, kafanızdaki planları uygulamak için, karşınızdaki fırsatları değerlendirmek için uygun ay’lardan bir tanesi bu anlamda 9, 11, 26, 27 ve 28 Kasım’ı etkili bir şekilde kullanın.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini