2018 Kasım Ayı Aylık Burç Yorumları - İkizler Burcu - Hande Kazanova

Bu ay daha fazla aşk hayatınıza dikkat etmeniz gerekicek sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar. Astrolog Hande Kazanova 2018 Kasım ayı astroloji yorumunda İkizler burcunu inceledi. Astrolog Hande Kazanova 2018 Kasım ayı burç yorumunuzu okudunuz mu? Aylık burç yorumlarında İkizler burcunu analizini sizin için derledik...

2018 Kasım Ayı Aylık Burç Yorumları - İkizler Burcu - Hande Kazanova

Hemen Kasım başında Venüs’ün bu alanlarınıza geçmesiyle beraber eski aşk konuları gündeminizi meşgul edebilir yada daha önceden yaşadığınız ilişkinizdeki sıkıntıların benzeri olayların karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Bu dönemde spor’a başlamamak yada yeni bir aktiviteye başlamamak doğru olacaktır. Çünkü 16 Kasım’da Venüs düzeldikten sonra verdiğiniz kararları sorgulayabilirsiniz.

7 Kasım’da bir Yeni Ay gerçekleşicek. Bu Yeni Ay ile beraber iş hayatınızda atmak istediğiniz adımların hızlı kararlarla karşınıza geldiğini görebilirsiniz. İş değiştirmek, yeni bir iş başvurusunda bulunmak için bu Yeni Ay’ı kullanabilirsiniz.

8 Kasım’da Jüpiter burç değiştirerek Yay burcuna geçicek ve sizin iş, hizmet, sağlık alanlarınızda etkiliydi. Şimdi Jüpiter sizi 1 yıl boyunca ikili ilişkiler ve özel hayat anlamınızda desteklemeye başlayacak. İlişkilerinizi büyütecek, geliştirecek eğer sıkıntı yaşıyorsanız bu sıkıntıları gidericek ortamlar bulacaksınız. Aynı zamanda eşiniz varsa partnerinizin hayatındaki güzel gelişmeler sizin hayatınızı da güzelleştirebilir. Ortaklı atılacak adımlardan yana 1 yıl boyunca şanslı etkiler altında olacak, eğer bekarsanız bu yıl evliliğe adım atacak güzel bir ilişkinin içersinde olacaksınız.

16 Kasım’da Venüs’ün düzelmesiyle beraber ilişkilerinizdeki zorlandığınız sürecin geride kaldığını görmeye başlıyorsunuz. 16 Kasım itibariyle kariyerinizde ve iş alanlarınızda mücadelenizi arttırdığınız bir döngüye merhaba diyeceksiniz.

17 Kasım’da Merkür, ikili ilişkiler ve evlilik alanınızda gerilemeye başlıyor. 23 Kasım’da oluşacak Dolunay, hayatınızla ilgili önemli kararları karşınıza getirecek. 26, 27, 28 Kasım özel hayatınızda şanslı, bolluklu bir tarih olacak.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
GAZZE; YİNE GAZZE; HEP GAZZE! GAZZE; YİNE GAZZE; HEP GAZZE!
Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’ Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’
Audi A8 ve Ali Erbaş Audi A8 ve Ali Erbaş
SABIR TAŞI ÇATLADI!.. SABIR TAŞI ÇATLADI!..
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş