2018 Kasım Ayı Aylık Burç Yorumları - Boğa Burcu - Hande Kazanova

Bu ay iş hayatınızdaki ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekicek sevgili Boğa ve yükseleni Boğa olanlar. Astrolog Hande Kazanova 2018 Kasım ayı astroloji yorumunda Boğa burcunu inceledi. Astrolog Hande Kazanova 2018 Kasım ayı burç yorumunuzu okudunuz mu? Aylık burç yorumlarında Boğa burcunu analizini sizin için derledik...

2018 Kasım Ayı Aylık Burç Yorumları - Boğa Burcu - Hande Kazanova

İkili ilişkiler ve özel hayatınızda önemli konuların karşınıza geldiğini görecek ve partnerinizle beraber ilerlemek isteyeceksiniz. Geçtiğiniz ay’dan gelen sıkıntı ve problemler, baş kaldırışlar, kopuşlar, ilişki sıkıntıları bu ayın başında da etkili olacak.

7 Kasım’da oluşacak Yeni Ay, ortak parasal konularda önemli adımlarınızı karşınıza getirebilir. 8 Kasım’da Jüpiter, Yay burcuna geçicek ve bu size ortak parasal konularda 1 yıl boyunca size çeşitli fırsatlar sunacak. Eşinizin parasal durumunda önemli gelişmeler, güzel adımlar, aynı zamanda yatırımlarınızda güzel sonuçlar elde edeceğiniz bir dönem. Miras, nafaka yada parasal konularla ilgili güzel gelişmeler karşınıza gelebilir.

16 Kasım’da Venüs düzeliyor, Venüs’ün düzelmesiyle beraber iş alanlarınızda yaşadığınız sıkıntıları toparlama şansınız olacak. 16 Kasım’dan sonra enerjinizi daha çok sosyal çevre alanlarınıza kaydırmaya başlıyorsunuz, arkadaş çevrenizde yapılacak işlerde liderliği siz üstlenebilirsiniz. Birden fazla işle uğraşıyorsanız bu alanların öne çıktığını görebilirsiniz.

17 Kasım’da Merkür, son gerilemesi başlayacak Kasım ay’ı içersinde dikkatli adımlar atmanız gerekicek. Merkür geriledikten sonra bir borcun altına girmek, kredi çekmek gibi alanlarda çok fazla desteklenmeyeceksiniz.

22 Kasım’dan sonra daha çok algınızı parasal konulara kaydıracaksınız, 23 Kasım’da oluşan Dolunay ile beraber elinize geçicek bir para mevzusunun hayatınızda etkili olduğunu göreceksiniz. Bu ay özellikle  9, 11, 26, 27, 28 Kasım tarihleri sizi destekleyen tarihlerden olacak.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı