2018 Kasım Ayı Aylık Burç Yorumları - Başak Burcu - Hande Kazanova

16 Kasım’a kadar parasal konularda dikkatli adımlar atmalısınız sevgili Başak ve yükseleni Başak olanlar. Astrolog Hande Kazanova 2018 Kasım ayı astroloji yorumunda Başak burcunu inceledi. Astrolog Hande Kazanova 2018 Kasım ayı burç yorumunuzu okudunuz mu? Aylık burç yorumlarında Başak burcunu analizini sizin için derledik...

2018 Kasım Ayı Aylık Burç Yorumları - Başak Burcu - Hande Kazanova

Maddi konularda hızlı çekişmeler, fikirlerde bir takım tutarsızlıklar, adalet mekanızmasının tam işlememesi ve sizin bu noktaya takınlı olmanız bir takım sıkıntı ve problemleri karşınıza getirebilir bu yüzden 16 Kasım’a kadar parasal işlerinizde dikkatli adımlar atın.

7 Kasım’da oluşacak Yeni Ay, iletişimsel konularda hızlı bir Yeni Ay olarak karşınıza çıkacak. Değişik insanlardan gelecek olan güzel teklifler satış, reklam, tanıtım, pazarlama, bilgisayar, sosyal medya, bilişim alanında önemli iş kapılarını karşınıza getirebilir.

8 Kasım’da Jüpiter, Yay burcuna geçiyor. Ev, aile, yuva alanlarınızda destekleneceğiniz bir yıla giriyorsunuz. Jüpiter’in bu alanlarınıza girmesi en fazla büyümeyi ailevi alanda yaşayacaksınız. Ev alabilirsiniz, gayrimenkul ile ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz.

16 Kasım’da Venüs düzeliyor. Venüs düzeldikten sonra rahatlıkla parasal işlerinizin peşine düşebilirsiniz ve 16 Kasım itibariyle enerjinizi ikili ilişkilerinize harcıyorsunuz. Sevdiğiniz insana karşı biraz fedakar yaklaşımlarınız ön planda olabilir ama bu fedakar yaklaşımlardan kaynaklı olarak sürtüşme etkileriniz devrede olacak.

17 Kasım’da Merkür ev, aile, yuva alanlarınızda geri gitmeye başlayacak. Daha önceden konuşulmuş bir ev mevzusu bu dönemde karşınıza çıkabilir. 26, 27, 28 Kasım bu anlamda şanslı günler olarak bir kenara not edilmeli.

23 Kasım’daki Dolunay, kariyerinizdeki önemli bir mevzu bu Dolunay’da uğraşmanız gereken konuların başında yer alacak.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık