2018 Kasım Ayı Aylık Burç Yorumları - Balık Burcu - Hande Kazanova

Kasım başından 16 Kasım’a kadar ortak parasal konular ön plana çıkıyor sevgili Balık ve yükseleni Balık olanlar. Astrolog Hande Kazanova 2018 Kasım ayı astroloji yorumunda Balık burcunu inceledi. Astrolog Hande Kazanova 2018 Kasım ayı burç yorumunuzu okudunuz mu? Aylık burç yorumlarında Balık burcunu analizini sizin için derledik...

2018 Kasım Ayı Aylık Burç Yorumları - Balık Burcu - Hande Kazanova

Büyük bir borcun altına girmemeye, kredi çekmemeye, borç alıp vermemeye özen gösterin. Bu konudaki adaletsizlikler Kasım başında karşınıza gelebilir. 7 Kasım’da oluşacak Yeni Ay, seyahat ve eğitim alanlarınızı hareketlendirecek. Yüksek düşünceler, yüksek fikirler, geleceğe yönelik atacağınız adımlar anlamında sizi destekleyen Yeni Ay’lardan bir tanesi. Hayatınızla ilgili önemli kararlar almak isteyebilir bu kararlarınızı uygulamak için harekete geçebilirsiniz. Eğitim ile ilgili konularda da güzel başlangıçlar devrede olacak.

8 Kasım’da Jüpiter, Yay burcuna geçiyor. Geçtiğiniz sene etrafınızdan aldığınız deneyimleri kariyerinize ve iş alanlarınıza aktaracağınız aktaracağınız bir döngü içersine giriyorsunuz. 1 yıl boyunca kariyer ve iş alanlarınızda çok güzel şanslar karşınıza gelebilir. Toplum önü işlerinizde herkes sizi konuşabilir.

16 Kasım’da Venüs’ün düzelmesi parasal konularda derin bir oh çekmesinize neden olacak. Artık maddi konularda daha güzel ilişkiler kurabilir, yaşadığınız sıkıntıları geride bırakabilirsiniz.

16 Kasım itibariyle Mars sizin burcunuza geçicek ve sizi hareketlendirecek hem hayatınızla ilgili konularda harekete geçmek kolay olacak hemde tembelliğinizde üzerinizde olabilir bu dönem içersinde. Başkalarına yapacağınız yardımlar hayatınızı geliştirebilir.

17 Kasım’da Merkür gerilemesi var bu gerilemeyi kariyer ve iş alanlarınızda yaşayacaksınız. Jüpiter bu alanlarda size şans ve fırsatlar sunarken diğer tarafta bazı iletişim konularınızda sıkıntıları karşınıza getirebilir. 8 Aralık’a kadar çok büyük bir kariyer planlamasından uzak durun. Daha önceden konuşulmuş, yarım kalmış bir şekilde olmamış işlerinizde şanslar ve fırsatlar 26, 27, 28 Kasım’da karşınıza gelicek ve sizi mutlu edecek.

23 Kasım’da oluşan Dolunay’a baktığımızda algımızı çevirdiğimiz konuların tam karşıt anlamıyla uğraşmaktır Dolunay. Kariyer hayatınıza odaklanmışken, ailevi alanda alacağınız kararları karşınıza getirecek ve bu alanda duygusal hassaslıklar yaşamaya meyilli olacaksınız.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Nefsime öğütler Nefsime öğütler
Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
'Zaten vardı göze batmaya başladı' 'Zaten vardı göze batmaya başladı'
Nakşibendi ayrılık Nakşibendi ayrılık
Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı