2018 Kasım Ayı Aylık Burç Yorumları - Aslan Burcu - Hande Kazanova

Kasım ay’ı yakın çevre iletişim konularınızda sizi zorlayabilir sevgili Aslan ve yükseleni Aslan olanlar. Astrolog Hande Kazanova 2018 Kasım ayı astroloji yorumunda Aslan burcunu inceledi. Astrolog Hande Kazanova 2018 Kasım ayı burç yorumunuzu okudunuz mu? Aylık burç yorumlarında Aslan burcunu analizini sizin için derledik...

2018 Kasım Ayı Aylık Burç Yorumları - Aslan Burcu - Hande Kazanova

Hemen Kasım başında Venüs’ün yakın çevre alanlarınıza geçmesi ve Uranüs’e yaptığı ters açı ile beraber yakın çevrenizdeki insanlarla olan ilişkinizde adalet duygusuna çok bağlı olabilir yada bu noktada sıkıntı yaşabilirisiniz. Gerginlikleriniz yüksek olacak.

7 Kasım’da oluşan Yeni Ay ev, aile ve yuva alanlarınızda hızlı önemli karar ve başlangıçları karşınıza getirebilir. Evinizle ilgili veya ailenizi ilgilendirecek önemli kararları bu Yeni Ay zamanı başlatmak uzun soluklu olacak.

8 Kasım’da Jüpiter, Yay burcuna geçiyor. Yay burcuna geçmesiyle beraber özellikle aşk hayatınızda bir yenilenme ve keyifli etkileşimler devreye girmeye başlayacak. 1 yıl boyunca sadece aşk konularında da değil, çocukla ilgili oluşumlarda karşınıza çıkabilir. Sportif faaliyetler aynı zamanda riskli atılacak adımlar anlamında da bu yıl destekleniceksiniz.

16 Kasım’da Venüs’ün düzelmesiyle beraber iletişim ve ilişki sıkıntılarını geride bırakmaya başlayacaksınız. 16 Kasım itibariyle daha fazla enerjinizi ortak parasal konularda ortaya koymaya başlayacaksınız. Eşinizin parası önem kazanıyor ve bu alanda yapacağınız harcamalarda ay boyunca önemli olacak.

17 Kasım’da Merkür gerileyecek. Merkür, aşk ve çocuk ilişkilerinizde sıkıntı ve problemleri çözülmek üzere karşınıza getirebilir. Daha önceden attığınız bir adımın sonuçlarını bu ay alabilirsiniz bu anlamda 26, 27, 28 Kasım sizi destekleyecek güzel şansların karşınıza geldiğinizi görebilirsiniz.

23 Kasım’daki Dolunay, sosyal çevre alanlarınızda hassas bir mevzuyu karşınıza getirebilir. Güzel bir sonuç elde edebilirsiniz.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini
Uğur Dündar’ın babalık davası Uğur Dündar’ın babalık davası
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi