2018 Kasım Ayı Aylık Burç Yorumları - Akrep Burcu - Hande Kazanova

Kasım ayında eski ilişki konuları ön plana çıkıyor sevgili Akrep ve yükseleni Akrep olanlar. Astrolog Hande Kazanova 2018 Kasım ayı astroloji yorumunda Akrep burcunu inceledi. Astrolog Hande Kazanova 2018 Kasım ayı burç yorumunuzu okudunuz mu? Aylık burç yorumlarında Akrep burcunu analizini sizin için derledik...

2018 Kasım Ayı Aylık Burç Yorumları - Akrep Burcu - Hande Kazanova

Geçmişte yaptığınız hatalar, ilişkilerinizdeki düzensizlikler, sıkıntı ve sorunlarda daha fazla uğraşacaksınız. Geçmişte yaşadıklarınızı şifalandırmak anlamında bu dönemi iyi kullanın. Önemli aylardan bir tanesi çünkü bu ay sizin ayınız.

7 Kasım’da oluşacak Yeni Ay işiniz, kariyeriniz, özel hayatınız anlamında sizi destekleyen bir Yeni Ay olacak ama ilişkilerle ilgili konularda adım atmamanız gerekiyor.

8 Kasım’da Jüpiter, Yay burcundaydı. 1 yıl boyunca Jüpiter sizin burcunuzdaydı 1 yıl boyunca karşınıza çeşitli fırsatlar gelmiş olabilir, yeni kararlar almış olabilirsiniz şimdi bu kararları uygulayacağınız bir döngü içersine giriyorsunuz. Attığınız adımların maddi anlamda karşılığını görmek yada sizi tatmin eden konuların karşınıza gelmesi 1 yıl boyunca şansı, bolluğu, keyfi parasal noktalardan sağlayacağınızı gösteriyor. Parasal durumunuz 2019 döngüsünde çok iyi olacak sevgili Akrep’ler.

16 Kasım’da Venüs’ün düzelmesiyle beraber ilişkilerinizde daha rahat bir döngüye merhaba diyeceksiniz. Aşk hayatınız hareketlenebilir, enerjinizi bu yöne kaydıracaksınız.

23 Kasım’da oluşan Dolunay, ortak parasal konularda önemli kararları karşınıza getirebilir. Bir ödeme yada bir borç karşınıza gelebilir sizde bu ödemenin konu ve olayları ile uğraşabilirsiniz. 26, 27, 28 Kasım tarihleri maddi konularda güzel şans ve fırsatların karşınıza geleceği tarihler olarak not etmeyi unutmayın.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı Akşener’in herkesi azarladığı o toplantı
Meral Akşener tarih oldu Meral Akşener tarih oldu
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı
Bayram yazısı Bayram yazısı
1989’dan alınması gereken dersler 1989’dan alınması gereken dersler
Şeriat mahkemelerinin kaldırılması Şeriat mahkemelerinin kaldırılması
Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28! Büyük yalan: AKP diyor ki oyum 35.5! Hayır 28!
İmamoğlu Ekrem... İmamoğlu Ekrem...