Koç burcu haftalık burç yorumu 19 - 25 Mart 2018

Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarında Koç burcunu yorumladı. Bu hafta Koç burcu neler yaşayacak? Koç burcu aşk hayatında nelere dikkat etmeli? Koç burcu sağlığında bir problem yaşayacak mı? Koç burcu kariyerinde önemli adımlar mı atacak?

Koç burcu haftalık burç yorumu 19 - 25 Mart 2018

Sevgili Koç ve yükseleni Koç olanlar, Cevapla.TV uzmanı Astrolog Hande Kazanova burçların karnesine baktı. 

Bu haftabaşı, duygusal olarak değişken ve farklı bir gün geçirebilirsiniz sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Dinlenmeye ve rahatlamaya ihtiyaç duyduğunuz bu dönemde, değişik konu ve olaylar daha fazla ilginizi çekecek. Kendinize ve yapacaklarınıza bu haftabaşında yer açın. Salı günü ve sonrasında artık kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Güneş sizin burcunuza geçiyor. Bazı planlarınız ve girişimleriniz için gereken güç yerine gelmeye, kendinize olan güveniniz artmaya başlıyor. 

Cuma günü merkür gerilemeye başlıyor. Merkür sizin kişisel alanınızda geriliyecek. 15 Nisan a kadar çok önemli girişimlerden, anlaşmalardan kaçının. Kendinizi doğru ifade etmeye çalışın. Acelecilik ve içsel sabırsızlığınızı bu dönemde kontrol etmelisiniz. Fikirlerinizi uygulamak, ifade etmek istediğiniz noktalarda zorlanmalar oluşabilir. Yine bu dönemde sağlığınıza özen göstermeniz gerekebilir. Bu dönemde eski hastalıklar nüksedebilir. Merkür sizin sağlık alanınızın yöneticisi olduğundan kendinizi çok fazla zorlamamaya çalışmalısınız. Cumartesi günü hırslı yapınızla toplum önü faaliyetlerde ve iş alanlarınızda gerginliklere açık olabilirsiniz. Kazalara veya sakarlıklara karşı dikkatli olun. Özel ilişkilerinizde de kendinizi tutmanız kolay olmayabilir.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
SABIR TAŞI ÇATLADI!.. SABIR TAŞI ÇATLADI!..
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir