18 - 24 Haziran 2018 haftası Yengeç Burcu yorumu - Hande Kazanova

Sabah saatlerinden sonra ilginizi iletişimsel konulara ve yakın çevrenizdeki olaylara çevireceksiniz sevgili Yengeç ve yükseleni Yengeç olanlar. Astrolog Hande Kazanova burcunuzun haritasını inceledi.

18 - 24 Haziran 2018 haftası Yengeç Burcu yorumu - Hande Kazanova

Bu aralar biraz isteksizdiniz, kendi gücünüzü ortaya koymaya çekiniyordunuz merak etmeyin perşembe günü güneş’in sizin burcunuza geçmesiyle beraber biraz nefes alacaksınız.

Kendinize olan güveniz artacak, sağlığınızda gözle görülür gelişmeler kapıda olacak ve bu döngü içersinde kendi istekleriniz, beklentileriniz için harekete geçeceksiniz.

Özel hayatınız ve özel girişimleriniz konusunda bu hafta Salı günü size göz kırpıyor yada iş hayatınızda güze bir teklifle karşılaşma ihtimaliniz yüksek. Bu aralar çevrenizden çok fazla para isteyen, sizden yardım dileğinde bulunan insanlar olabilir. Başkalarına para aktarımı yapmadan önce ilk kendi cebinize girecek olan parayı garantilmeniz gerek.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Ekonomik oylama modeli Ekonomik oylama modeli
İmamoğlu, farkı açıyor İmamoğlu, farkı açıyor
Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi
Ben ortada bir seçim görmüyorum Ben ortada bir seçim görmüyorum
RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor
Kritik iki gün: Pazar ve salı Kritik iki gün: Pazar ve salı
Şehirliler köyleri arayın! Şehirliler köyleri arayın!
“Açık Kapı” işinin sonuçları! “Açık Kapı” işinin sonuçları!