18 - 24 Haziran 2018 haftası Yay Burcu yorumu - Hande Kazanova

Bu pazartesi itibariyle kariyeriniz ve iş ile ilgili konular ön planda olacak sevgili Yay ve yükseleni Yay olanlar. Astrolog Hande Kazanova burcunuzun haritasını inceledi.

18 - 24 Haziran 2018 haftası Yay Burcu yorumu - Hande Kazanova

Bu hafta maddi konular önem kazanıyor parasal konularda güzel çözümler bulacağınız haftalardan bir tanesi  özellikle hiç beklenmedik kişilerden göreceğiniz desteklerle salı günü parasal konularda güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Banka’ya kredi için başvurduysanız bu kredinin sonucu gelebilir, parasal konularda bir borcunuz varsa hiç beklenmedik yerlerden bur borcu kapatıcak etkiler altında olacaksınız. Ortak parasal konularda eşinizin hayatında önemli değişimler olabilir siz bu değişimleri şans ve keyifle bakabilirsiniz.

Yakın çevrenizde olup biten çok fazla olay var belki bu olaylar biraz tartışmalarla geliyor olabilir bişeyleri çözümlemek durumunda kalabilirsiniz. Bu hafta sizden uzakta olan insanlarla bağlantılarınızı kuvvetlendirmelisiniz. Yeni insanlarla tanışmalısınız, yeni ortamlara girmelisiniz sizi daha az tanıyan insanlarla bağlantılarınızı kuvvetlendirmelisiniz.

Perşembe günü parasal konularda 1 ay boyunca daha fazla kendinizi ortaya koymaya başlayacaksınız. Bu dönemde değişik insanlar hayatınıza girebilir, bir kişiden alacağınız önemli bir etkiyle hayatınızın tamamen değiştiğini görebilirsiniz.

Cumartesi günü parasal konularda takıntılı davranmamayı özen gösterin.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir
Kaldırıp attım o park yerini Kaldırıp attım o park yerini
Uğur Dündar’ın babalık davası Uğur Dündar’ın babalık davası
Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım Şimdi partinin MR’ı çekiliyor sonra da gereğinin yapılması lazım
Fenerbahçe kendi kendini imha etti Fenerbahçe kendi kendini imha etti
Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi