18 - 24 Haziran 2018 haftası Balık Burcu yorumu - Hande Kazanova

Sabah saatlerinde yapılması gereken işlerinizle haftanız başlıyor sevgili Balık ve yükseleni Balık olanlar. Astrolog Hande Kazanova burcunuzun haritasını inceledi.

18 - 24 Haziran 2018 haftası Balık Burcu yorumu - Hande Kazanova

Sabah saatlerinizde ertelediğiniz işlerinizi diğer insanlarla beraber ortaklaşa adım atarak yapma şansını elde edeceksiniz. Aşk hayatınızın ön plana çıktığı, çocuğunuzla ilgili bağlantılarınızı kuvvetlendireceğiniz bir dönem. Bu hafta özellikle özel hayatınız ve çocuğunuzla ilgili konularda bir seyahat ve gelecek ile ilgili planlar devrede olabilir. Alacağınız teklifler sizi mutlu edecek, sevdikleriniz ile beraber sizi daha olumlu bir sürece taşıyacak.

Hem sanatsal, hem kreatif işlerinizde, hem eğitim alanlarınızda hem de çocuğunuzla ilgili bağlatılarınızda güzel sonuçlar elde edeceğiniz haftalardan bir tanesi. Bu dönem içersinde kendi içinize kapanmamanız gereken bir dönem.

Perşembe günü iş alanlarınızda bir takım sürtüşmeler devrede olurken kadersel etkiler altında olacaksınız. Perşembe gününden sonra aşk hayatınızın kuvvetleneceği bir döngüye merhaba diyorsunuz.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Ekonomik oylama modeli Ekonomik oylama modeli
İmamoğlu, farkı açıyor İmamoğlu, farkı açıyor
Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi Alev Coşkun’dan Cumhuriyetin ekonomik mucizesi
Ben ortada bir seçim görmüyorum Ben ortada bir seçim görmüyorum
RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor
Kritik iki gün: Pazar ve salı Kritik iki gün: Pazar ve salı
Şehirliler köyleri arayın! Şehirliler köyleri arayın!
“Açık Kapı” işinin sonuçları! “Açık Kapı” işinin sonuçları!